Имам питане расте валутата какво означава поскъпва или поевтинява.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
сега по традиция очаквам да предложи на някои от тук дискутиращите да си мерят профитите ,
след което ще подчертае че е с най-голям профит от форума и не се нуждае от чуждо мнение
а всички останали ще бъдат обвинени че са завистници и че са на демо
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Градски, ще ме извиняваш, ама съм малко селско момче. Отворих ти подписа отдолу и така и не разбрах на печалба ли си или на загуба тази календарна година
Както си стоеше на +225% изведнъж стана на -99% и ... ама какво стана![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Леле, темата паяжина хвана покрай този мъглив пазар!
Аз за малко да се похваля и те ме порязаха...ама това е друга дилема... с очаквано развитие![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
pablo (27-05-2015)
Апь то 1000 пипа са си къдравинкаМ'кар че ойро дойлер, пунта дойлер както тръгнаха от 1.14 и 1.57 може и да изпълнят теоритично диапазона
![]()
![]()
D-12 (27-05-2015)
Какво да се прави голяма консолидация и напълно отсъствие на големи и хубави движения/ поне при валутите които аз търгувам/.
Аз вече като хвана 100 - 200 пипа на този пазар и съм доволен.