На пусия съм по всяко време в денонощиетоПекат се (вече полуопечени) още няколко сделки, свързани с озяка и кивяка. Хонгконгския може скоро и той да дефилира в темата
След обилния, но кратък валеж сега напече едно слънце.........не се диша........само се деби пазара![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
pablo (07-05-2015)
Трябва да се съсредоточим върху /трофейните сделки/ а дребосъците ще ги оставим на новобранците да се учат
Струва ми се, че и металите може да пуснат трофей нищо, че в момента се правят на умряла риба!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (07-05-2015)
Ако ги няма войничетата да ти печелят битките ще видиш трофей през крив макарон, така че таз трофейна сделка може само и да я сънуваш, ако захване някой годишен рейндж, ама пък може внуците ти да харчат, ако има какво
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Такваз лайняна година беше по моите тестове 2009(веднага след кризата). Но обичайно се срещат около 2-3 движения по 500+ точки или 1-2 по 1000+ точки на валутна двойка годишно.
То си зависи и от фрейма на който се търгува, сигналите и други индивидуални параметри на търговия, за да ги хванеш с една сделка или с няколко.
Моят "бизнес план ибаси" затова не се основава на колко ще завърша настоящата година, а на какво дереже ще съм след 10 години
Между впрочем дълго ДЖ, но с близък лимит, неподхождащ за темата![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
pablo (07-05-2015)
А фактора да си напреки на движението без стоп как да се разглежда
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Това си е "****" - "TOP" и е нещо, което не практикувам. Нямам далновидно мнение, и лично само веднъж съм си го позволявал преди години. Още се чувствам грешник за това
Неведнъж се е казвало, че първо трябва да си наясно какво може да си позволиш да загубиш и едва тогава да се впускаш в мечти![]()
Novak (07-05-2015)
Върти ми се една идеяТакваз лайняна година беше по моите тестове 2009(веднага след кризата). Но обичайно се срещат около 2-3 движения по 500+ точки или 1-2 по 1000+ точки на валутна двойка годишно.
То си зависи и от фрейма на който се търгува, сигналите и други индивидуални параметри на търговия, за да ги хванеш с една сделка или с няколко.
Моят "бизнес план ибаси" затова не се основава на колко ще завърша настоящата година, а на какво дереже ще съм след 10 години
Между впрочем дълго ДЖ, но с близък лимит, неподхождащ за тематаоще е в зародиш.
Ще си направя хола /примерно/ стаята на трейдъра! По стените ще окича дипломи и трофейни зделки /по подобие на механа с ловно-рибарски трофей/.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз пък стаята на трейдъра си я представям с едно подвижно бюрце, лаптоп и допълнителен монитор, и панорамен прозорец с хубава гледка. Стаята ще ми е достатъчно да е 3х3 с тераса. Все пак ми трябва тясно пространство да не ми избяга някоя велика идея
Пък големия хол ще е пригоден за кино салон и бар за приятели![]()
pablo (07-05-2015)
Тука дядо сам си ги е сковал мебелите![]()
D-12 (07-05-2015)