Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Богатите чичковци с дебели пури...май,сегинка жъ подхвърлат на грозното,глупаво и сополиво скалперче....пържолка,без кокал...
ляб.....не ща......![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
http://prikachi.com/images/41/8016041i.png
Още малко остана почти му се вижда края
На лимита . постигнат с много труд и страшно голямо търпение
Па нека някой от колегите да си приказват каквото си искат![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Много телета много нещо.
Аз се надявах лека корекция да направи да си тества пробива ама си останах с надеждата... и с една къса![]()
МУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ като разярен БИК съм ти казвам пич ...........
И настоявам за това ниво 12220 сега и веднага !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Novak (30-03-2015)
https://charts.mql5.com/7/406/de30eu...-division4.png
----------
Никос беше ми питал за нещо при еврото, е тук същия подход
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Боже....боже...колко...мъка...
Спекуланте....глей сега и да знаеш,че грам не се заяждам и ме боли фара....
Мъ,що.....неколко вудута,тук у форумо...кът ви доближи до позицията....и почвате,да досаждате....крещите и т.н.
Висял си на простора,с тази чакаща поръчка има нема седмица...А,аз само у Петък имам прибрани 128 точки...
Ай....овладей се малко и спри,да издаваш нареждания...![]()
Какво нареждания ли каза ?????????
да съм се заяждал с някого или да съм влизал в спор с някого ???
просто си изказвам практиката и положения труд
Че не е всичко така както изглежда !!!
Просто си сбъркал рейса пич![]()
Последна редакция от Spekulanta : 30-03-2015 на 18:53