Ми тогава на сила хубост не става ............
След като ти не искаш аз как да ти помогна ми кажи ?????
Аз като искам да търся нещо отварям си гугела
И паша например (ХИТЛЕР) И всичко излиза за него
Само кадър да си да четеш![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Тази идея само виртуално може да се осъществи защото не вярвам някой от Варна да тръгне за София или обратното а има и от други градове
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Имаш идея искаш да убедиш колегите си ,нормално е да им дадеш доказателства,,да събудиш интереса,но и така не е зле понаписахме в темата изкарахме малко бонус,само дето няма да успееш да навиеш никого.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И не само за морална подкрепа![]()
ПП някой наистина ли вярва, че тази идея е осъществима?....... пред графиките трябва да си максимално концентриран, а не да те разсейват очите на някоя колежка или шегите на Олег или някой друг
ППП форумът не изпълнява ли същата роля - онлайн офис?![]()
Аз не искам да разубеждавам никого
просто дадох идея , а 99% от форума тръгнахте срещу мен
Че това не работило добре . ,,,,,,,,,,![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Spekulanta (27-03-2015)
Обобщението ти налага определен извод, който явно не можеш да си направиш сам
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
masta (27-03-2015)
Само не се прави на изненадан![]()
Нима не очакваше... тези иначе толкова интелигентни хора... да разберат какво всъщност се иска от тях...
![]()
Идеята е хубава, но с моите навици... няма да съм приятна компания, а с трейдърските ми качества, няма да съм печеливш избор за колектива![]()
Spekulanta (27-03-2015)