Добре де ами тези богати инвеститори
като са тръгнали по този път , сами ли са успели ?
нали и те са се запознали с други колеги
прочетете малко за тях . и защо и ние да не ги следваме
толкова ли е трудно![]()
Добре де ами тези богати инвеститори
като са тръгнали по този път , сами ли са успели ?
нали и те са се запознали с други колеги
прочетете малко за тях . и защо и ние да не ги следваме
толкова ли е трудно![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
GGBG (28-03-2015)
Колективизацията е научно доказан неефективен инструмент за управление на бизнес моделиаз мисля че е възможно що да не е
отваря се една обща сметка после се разделя по равно на всички
трейдъри и всеки да търгува по своя начин накрая на месеца се събират
всички резултати и тодори ще има бонус за тоз който е направил най голяма
печалба и съответно наказание за най голяма загуба
но всичко това трябва да се случи и тогава да се изглаждат условията и идеята като цяло
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
masta (27-03-2015)
Тез богатите инвеститори са работодатели не екипчето дето си събират по определен критерий, в който със сигурност не влизат условия като да си пием кафенцето заедно, шеги и закачки
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
wannabe (27-03-2015)
Че той Сорос тук си има няколко НПО-та, минал е на агенти на влияние да си търси по света, а не трейдърчета
да и затова мисля че проблема ще се реши като общата сметка се раздели в под сметки
на всеки участник по този начин се избягва конфликта от рода аз не бих ти защо и така нататък
и вкрая на месеца всички сметки се събират и се прави отчета П/З.
незнам дали това е най правилният начин но все от някъде трябва да се започне
в брокерските къщи да не би всички да търгуват по една стратигия?
Spekulanta (27-03-2015)
Te там не търгуватда и затова мисля че проблема ще се реши като общата сметка се раздели в под сметки
на всеки участник по този начин се избягва конфликта от рода аз не бих ти защо и така нататък
и вкрая на месеца всички сметки се събират и се прави отчета П/З.
незнам дали това е най правилният начин но все от някъде трябва да се започне
в брокерските къщи да не би всички да търгуват по една стратигия?
Там само лъжат клиенти да им поверяват пари![]()
А общата сметка от де иде, от екипчето ли, или от някой инвеститор в идеята