Е то и аз сигурно съм в графа песимисти, но ако колегите решат да правят нещо мога веднага да помогна с лист от проблеми, които ще трябва да се оправят неибежно. Най-големия проблем е че трябва дас е търгува само една система.Няма какво да спорим ,спекуланта иска да сбере екип да ги казва по именно и те съответно да казват искат ли не искат ли могат ли , или не аз вече знам, че не ме иска щот съм песимист, а той иска позитивни хора ,проблем няма ,просто да си подбира хората,и всеки да си каже възможностите и желанията.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И как ще избираме входовете ,с гласуване и по демократически ХА Ха!
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Много е важен позитивизма............................ ..............................
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
nnikos (27-03-2015), Emil Enchev (27-03-2015), GGBG (28-03-2015), toranagasan (30-03-2015)
Аз пък мислех, че идеята на темата е постовете за 30цента
И след като на всички е ясно това, защо трябва да се завоалира първопричината толкова много ?![]()
аз мисля че е възможно що да не е
отваря се една обща сметка после се разделя по равно на всички
трейдъри и всеки да търгува по своя начин накрая на месеца се събират
всички резултати и тодори ще има бонус за тоз който е направил най голяма
печалба и съответно наказание за най голяма загуба
но всичко това трябва да се случи и тогава да се изглаждат условията и идеята като цяло![]()
Spekulanta (27-03-2015)
тоз колективен ум с един инструмент ли ще търгува,или всеки ум специалист по някакъв инструмент................
кюпа общ ли ще е ..............кой ще бърака в него..........
и накрая......ко праим с жените....общи ли ще са.............![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
КинО (27-03-2015), Emil Enchev (27-03-2015)
В общия случай, когато повече хора работят на едно място се получава обратното - започват интриги, караници, противоречия както от битов така и от професионален характер.Просто човек като работи заедно с хората от начало свиква
С тях после леко започва да им се доверява и така
Трудно е да накараш много хора да мислят в една посока
Затова в групички по двама, а ако са по трима, то жените да са две![]()
Ми не си съвсем прав Има една проверена техника Избира се най големия карък и се търгува наобратно![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
КинО (27-03-2015)
Зависи от лидера
Виж преди 70-80години във велика Германия какво стана![]()