трябва колектива да се събира и нощем и да обикаля по съседните финансови институции и офиситогаз може би и да има някакъв шанс да се излезе на печалба
![]()
трябва колектива да се събира и нощем и да обикаля по съседните финансови институции и офиситогаз може би и да има някакъв шанс да се излезе на печалба
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро
идвам в офиса а той празен още от първия ден
закъсняватеда не сте попаднали в задръстване
аз пускам една късичка на евро –долар и отивам за кафе и на вас ще
взема после да не губите време да ходите
днес кафето ще го пиете по време на работа и нека друг път това да не се повтаря
тоз офис трябва да се работи![]()
Spekulanta (30-03-2015)
Моето кафе да е без захар ...............
И ми вземи една газирана вода !!!
добре няма да закъснеем![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
petar80 (30-03-2015)
Spekulanta (30-03-2015)
Кабела яко пердаши в моята посока ..............
Държа си ги късите кабели и това е !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
На работа няма да дойда освен ако съм на някой обект
Хамалин ..........ще си взема болнични
А относно Форекса . това ми е работата на живота
Нея мога да я работя до пенсия . и то с голямо желание
----------
Давай Ойроооооооо
С теб съм МУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
Като Бик съм разярен![]()
Последна редакция от Spekulanta : 30-03-2015 на 09:00
айде кафето дойде сега остава да си го пием сладко сладка да палним по една цигара и по обед да съберем печалбите
ти да внимаваш с тези контри на еврото![]()
Spekulanta (30-03-2015)
Стопа е вече на ++++++++
Не се притеснявай Пеше
А относно цигарата да запалим
Отказах ги преди 10 год
а иначе съм бил заклет пушач цели 20 год
По две кутии на ден![]()