Както вече казах, само дълбоко комплексиранo нискочело човекоподобно може да се подиграва с физически недостатъци и расова принадлежност.Верно нема никой на втория етаж.
Последна редакция от wannabe : 13-06-2015 на 12:57
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Започнал с 200лева,и до края на годината милионер?Е, то аз се бях засилил да ставам милионер до края на годината и точно за месец фалирах!
Това ми звучи като легендата за Рокфелер и двете ябълки![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Lubo (13-06-2015)
Ами толкова ми е явно още акъла!
Поне си го признавам и горе долу навреме се осъзнах!
Сама прецени как са изглеждали нещата - първата седмица спечелих 240 лева, втората 260, третата 1000.....и за
четвъртата вече влизах с планове за поне 1500-2000! Точно тогава като по поръчка Традера вдигнаха лоста
от 1 към 100 на 1 към 200 и можех да си позволя да влизам с още по-големи обеми в сделка.
Веселба от всякъде!![]()
За какво ти е да с занимаваш с трохи пък и ти .... направо милиардер ставай!
----------
E, то Исак Нютон е станал нещо голямо и с една ябълка само.... с 2 (ябълки) и 200 (долара) може и да се умножи ефекта.Само автора на темата не уточнява милионер стандартен или центов иска да става?
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ели, в случая с наш ЛюПчу, предполагам,че се е видял левов милионер до края на годината.
Направо си го представям като е печелел първите 2-3 седмици,как си е мечтаел- 240,260,1000...и така ден по два, седмица по месец,и до края на годината е изчислил милиона
Даже ми е пред очите,като Пурко от Господин за един ден![]()
![]()
Ели, в случая с наш ЛюПчу, предполагам,че се е видял левов милионер до края на годината.
Направо си го представям като е печелел първите 2-3 седмици,как си е мечтаел- 240,260,1000...и така ден по два, седмица по месец,и до края на годината е изчислил милиона
Даже ми е пред очите,като Пурко от Господин за един ден![]()
...има една българска комедия Господин за един ден, наистина.. тук само трябва да заменим думата господин с думата милионер и "ден" с "година" ....
Ако имаше първоначален капитал 20 000$ все пак щеше да има известна надежда, но ако продължава да е на принципа на късмета, клони към зануляване все пак ...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
И с 20 000 и с 200 000 трудно се става милионер....има една българска комедия Господин за един ден, наистина.. тук само трябва да заменим думата господин с думата милионер и "ден" с "година" ....
Ако имаше първоначален капитал 20 000$ все пак щеше да има известна надежда, но ако продължава да е на принципа на късмета, клони към зануляване все пак ...
Там си трябва да си го имаш в гена!
В България достъчно хора удариха джакпот над милион, но
имаше журналистическо проучване, че всички до един са
профукали неуспешно парите и са дори по-зле от преди печалбата.
Изобщо не се подигравам просто питам.
Ти също определено си вещ в тази материя. Ще ми отговориш ли или ити ще се засегнеш???
Аз съвсем сериозно ви питам колко са МЕШАРЕТАТА /така ли се пише/ в България.
п.п. Може да направя отделна тема на този въпрос.
Вместо да опитваш да се правиш на интересен и духовит / не ти се отдава особено, интелект е нужен за тази цел /, питай чичко гугъл . Ай от мен да мине.Очевадно е , че си на Вие с информационните технологии , та ще ти помогна :
https://www.google.bg/webhp?sourceid...B5%D1%80%D0%B5