у вашите молове със сигурност е по приятно.....друго си е некоя мама като изкара цомбичката да накърми детенцето си.....я веднъж така си бегам в морската и една млада мама като реши да си храни детето.....и забравих да бягам...![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
GGBG (26-03-2015)
Дали няма да добре да се пробва за двоен връх от 1040 с някакъв плитък спот и по-голям обем...ще си заслужава рискът
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Малииииииииии, ЗЛАТОТОООооооооо
Наска май не е ден за дребни търговци)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И златото и петрола
направо излетяха ...............
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Добро ви утро!
Аз едно въпросче да задам, което ме гложди от известно време (админа може да отреже 30-те копейки): На постнатите графики на колеги в долния ляв ъгъл се изписва името на брокера. При мен обаче на никой от брокерите ми го няма това. С МТ4 съм
Не е толкова важно за мен, но ми е просто любопитно![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
гап надолу на ДАКС-а,.............ще има малко повече дълги евра.............
дълго 1.10357....................![]()
и ти ли се нареди на цомбата да бозаеш.....................................
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
JaY_Z (26-03-2015), toranagasan (26-03-2015), GGBG (26-03-2015)
Ний пък Джей си имаме и метрО, дет съобщава на английски
Ти знаеш ли кой е Джи Ем Димитров![]()