Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (26-03-2015)
Не ни се чака дълго време затова така,иначе са си доходни тия стратегии и 1000-та пипса съвсем не са лимита.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абе на мен ми се струва, че най-важното на тия стратегии, е че стопа издържа много време....преди да бъде ударен. Друго си е спокойствието![]()
D-12 (26-03-2015)
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
pablo (26-03-2015)
ЕХ П абло ти стана като моливчо видя един път 1000 и то на плюс и се
започна ти теглил ли си? ти имал ли си ?
нещо много си се надъхал я или хощажи сделките които са 1000 на загуба?
а ние хиляда пипа за половин година ако правим то по добре е да не се захващаме с форекс![]()
индивидуално е Пабло, от темперамента на трейдъра зависи също
някои виждат във форекса възможност за бърза печалба , други го възприемат като сериозен бизнес
да не забравяме и хазартния елемент![]()
На който както му харесва, така да си търгува. Въпрос на избор, на манталитет, на очаквания от пазара, на разполагаемо време и прочие (тази последната дума много я харесвам)
Нито пиповете са важни, които са прибрани, нито доларите, пуснати към скрил-мрил. Важно е накрая на годината да кажеш - спечелил съм/загубил съм ......%. Важно е в следващите 10 години да покажеш устойчивост в доходността.
Това е тема за такъв тип трейдъри. Дейтрейдърите имат много други теми, в които да се изявяват
Спорът дали да цъкаш всеки ден по 5-10 сделки или да отвориш една за 1-3 месеца е абсолютно безпочвен![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
не пабло нямам печалба от 1000 пипа от една сделка предпочитам да мога да си позволя да съм доволен от 10-20 пипа печалба на ден
като например вчерашния най-добър трейдър при варчев с 11 пипа печалба равняваща се на 930 евро
Emil Enchev (26-03-2015)
D-12 (26-03-2015)