къси от около 1.50. може , за малко . може ................. косата ми е с два ножа . щом я караш тинейджърската / заешката/ ....... кои както може![]()
не отворих но ми се струва че изпуснах влака ..........
Колебах се исках да видя 1,4960/70 поне
Ама явно се прецаках явно е от виното![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Да може да си прав,
но не всеки може да се довери на своите сигнали ??????????
За това почти всички трейдъри губят на форекс пазара![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
направи пробив на 1.4950 а това ни води към 1.51.......................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пак то казвам АНА достигне ли моето ниво на съпротива
Ще влизам къссссссссссссссс казвам го на висок и ясен глас да се знае от тълпата
Да вече изпих цяла бутилка вино![]()
Сам ще разбереш колега
аз не съм като теб когато отварям позиция
Аз я обявявам да се знае, до колкото ти си страшно потаен
Което мен лично ме изнервя![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (25-03-2015)
точно как си го начертал колега така е и при мен
поздравления лично от мен![]()
nnikos (25-03-2015)