Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз вече съм пред затваряне на вантаж
за сега стига и на бенча затворих
ще излизам и не е желателно да стоят отворени
![]()
jivko78 (01-04-2015), Spekulanta (01-04-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
petar80 (01-04-2015), Spekulanta (01-04-2015)
Аз сега му влязох на кивито СЕЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ на 0,7466 стопа го сложих на 0,7515
А лимита е вече ясен 0,7200
Ето я и оригиналната графика от мен
Която успях да хвана с което и сложих стопа на ++++++++++++
http://prikachi.com/images/178/8021178t.png
Последна редакция от Spekulanta : 01-04-2015 на 20:41
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
и тук една дългичка
че на 4 часа ми миреше на обръщане нещо
Аз сега му влязох на кивито СЕЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ на 0,7466 стопа го сложих на 0,7515
А лимита е вече ясен 0,7200
Ето я и оригиналната графика от мен
Която успях да хвана с което и сложих стопа на ++++++++++++
http://prikachi.com/images/178/8021178t.png
успя ли да ти удари стопа че така като гледам ги направи 0,7515 и после пак си върна ...
и тук една къса
че днес трябва да наваксвам![]()
и аз влязох къси ама рано дано да върне че нещо днес не ми е ден затварям и тръгва в моята посока ...
ех както винаги кивито растресе земята
това беше за днес на останалите пожелавам
успех
Брембо ти пак без стопове я караш
лошо ,Седларов лошо![]()
Отнесе ми стопчето на късите на почти -0,5% и сега дълго от 0,7612 и стоп малко повечко от 100 точки.........толкова показва чертежа. Съдба!
Приятни почивни дни в аванс от мен![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"