Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Здравейте и тук колеги ..........
Както казах още вчера да бутате нагоре по баира
И послушахте ме но още малко трябва да се по напънете до връхчето .
И от там пак ви казвам да намажем ските и да спуснем надолу с по голяма увереност![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
аз съм ги сложил още миналата седмица и си чакам .......................... сега съм на пушпауза ...............
Благодарско........
Язе,сум се цопнал у едно корито.............и,жъ си представям,че у бобслей сум........
Само,чекам некой да ме бутне.............Мъ,дал немаа си останем с чекането.........
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
добро да е утрото и тука.....
ракетата дето палнаха вчера има ли още гориво.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Все ще се намери още малко гориво да отидем до 12 220 .......
Но от тези нива ще се ослушам за къси !!!!!!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”