Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Явно нещо бъркам генерално. Системата ми се нуждае от тест на 1.05 , че и надолу, а пазара се държи дори яко бичо. Като мече в железница ги проспивам покачванията без грам идея по малките графики какво се случва.
Паднат ли тия стопаци ще почина малко, докато се поизбистри.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
По ПРОЦЕДИРАНЕТО КУРСО ВЗЕ ПЪРВАТА ЗОНА ГОРЕ.
----------
РЕДА ги беше сложил общо на 1,09777 и паднаха.
БАБА МЕЦА требе да и се отнеме статута на
ПРЕВИЛИГИРОВАНО ЖИУОТНО и да се тупа с МОТИКАТА!!!)
БАБО МЕЦО влезни късо,,,,,не щЪ.
БАБО МЕЦО взе от дългите влезни късо,,,не щЪ.
БАБО МЕЦО влезни символично с 0,01 колкото
да подкрепиш идеята,,,,, не щЪ.((((
А МОТИКА ДЕ !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
masta (25-03-2015), INedelchev (25-03-2015), КинО (25-03-2015), babaMETZA (25-03-2015), fxg (25-03-2015), alf (25-03-2015), toranagasan (25-03-2015)
Късите ми бяха със средна 1.0993 бид. Първоначално стопа беше нулев, после го смъкнах на 1.0990, да има за малко слипидж. Сега ще е баси култовото, ако ми е събрало стопа с това шипче до 91 и да се изсурка надолу.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Fafa (25-03-2015)
REDA (25-03-2015)
REDA (25-03-2015)
омалява вече за нагоре...........ще му търся вход за ново скъсяване............![]()
REDA (25-03-2015)
СМИСЪЛА.....
РЕДА,
Е НА" ВЪРХА" НА БОЙНОТО КОПИЕ.....
прегледай сутринта графиката......после и едно линкче.....самотно.....
виж ко съм хортувал......и се равнявай по НЕГО......![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E