babaMETZA
бабо мецо напоследък не ти ли прави впечатление когато си дълги печелиш, когато си къси губиш
само печелившата посока дръж 1.16![]()
babaMETZA
бабо мецо напоследък не ти ли прави впечатление когато си дълги печелиш, когато си къси губиш
само печелившата посока дръж 1.16![]()
Последна редакция от disel84 : 25-03-2015 на 11:30
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
БАБА МЕЦА печели ама и губи доста, щот е лакума....и алчна
В понеделник прибрах 170 пипоня...направо от дъно до връх го хванахВчера да са таковам... КУРНАЗ удвоих обема...бам 2 стопа и 75% от профита в понеделник го няма
Но , Ж. се учи докато е живо![]()
![]()
Айде отивам по работа, борете курсот без мен![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
REDA
стар играч е, задобрява много и ги усеща големите пари какво са намислили![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Излезнах аз....нна плюс, но очаквах повече...
Замота се нещо.
D-12
вероятно една седмица ще пием кафе в рейндж под върха от ФОМК, след това ще го пробием към 1.16
няма защо да се бърза, по бавно ще го раздават големите
нека заблудим малко мечките, има визуален двоен връх, малко рибета да се закачат в мрежата![]()
Последна редакция от disel84 : 25-03-2015 на 12:11
D-12 (25-03-2015)
Дълъг съм ози/долар, така че ме устройва и такъв сценарий![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Аз пък съм нечовешки къс от вчера на еврото.
И като стигна на 20 точки от нулевия стоп на позиции, които бяха на по 100 пипа профит , почнах да гриза нокти, чак пръсти.
Но сега тръгне ли надолу, няма акули, няма нефтено петно. Сеч голяма ще е.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
КинО (25-03-2015), Spekulanta (25-03-2015)
Числата да се джуркат, посоката е без значениеЧе от много заседяване освен хемороиди и затлъстяване, друго не може да се придобие, за пипове да не говорим
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
аз снощи касирах.........достраша ме да оставям за през нощта,че имах да избивам стоп и сега не съжалявам .............