Neo (24-03-2015)
А бе и аз бях фен на ентърпрайс в стартрек, но нека говорим реално
----------
Че ти какво караш ? Дори на S500 е само 80л резервоара
За някоя малолитражна до 2500кубика, ще е около 70л.
На мен ми става дискомфортно ако стрелката падне под 1/3
Чувствам се несигурен и че ще закъсам![]()
70-80л са били на повечето ми коли до момента, стрелакта ако падне на 1/3 ще идеш до софия и ще се върнешА ако си много притеснен по разни други градове съм виждал, че също имат бензиностанции
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И защо да го правя ?
50кг повече ще окажат влияние на разхода ли ? На динамиката ли ?
Значи ако имам и 50кг жена в колата, тогава какво ще правя ?
Това е кола, не е нито порше нито ферари или ламбо, които ще се карат на писта. Щото 500коня, не вярвам да усетят 50кг отгоре в града или на магистралата.
ако наистина питаш какво да правиш ако имаш 50 килограмова жена в колата , ще ти пиша на лични.........И защо да го правя ?
50кг повече ще окажат влияние на разхода ли ? На динамиката ли ?
Значи ако имам и 50кг жена в колата, тогава какво ще правя ?
Това е кола, не е нито порше нито ферари или ламбо, които ще се карат на писта. Щото 500коня, не вярвам да усетят 50кг отгоре в града или на магистралата./////////////////
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (24-03-2015)
Ще я свалиш и ще си я закараш у вас да не тежиА какво се усеща или какво не...ами повече смисъл има в обяснението, че излизашното тегло не е полезно, отколкото притеснението, че половин резервоар може да свърши в момента, в който напуснеш очертанията на града
А иначе аз винаги съм карал едни 50 до 100кг допълнително тегло и това още повече ме е карано да внимавам да не прекалявам. Усещането не зависи само от конете, но това е друга тема...
И какво ще се случи ?Ще я свалиш и ще си я закараш у вас да не тежиА какво се усеща или какво не...ами повече смисъл има в обяснението, че излизашното тегло не е полезно, отколкото притеснението, че половин резервоар може да свърши в момента, в който напуснеш очертанията на града
А иначе аз винаги съм карал едни 50 до 100кг допълнително тегло и това още повече ме е карано да внимавам да не прекалявам. Усещането не зависи само от конете, но това е друга тема...
Ще се износят гумите много по-бързо ако имаш 100кг отгоре ли ?
Амортисьорите ще се свършат два пъти по-рано ?
Окачването ще се разхлопа ?
Колата е предвидена да носи поне 350кг товар по всяко време+гориво и масла.
виж сега ако караш пък жена с тегло 100 кг нмяа кка да ти кажа какаво да правиш..........Ще я свалиш и ще си я закараш у вас да не тежиА какво се усеща или какво не...ами повече смисъл има в обяснението, че излизашното тегло не е полезно, отколкото притеснението, че половин резервоар може да свърши в момента, в който напуснеш очертанията на града
А иначе аз винаги съм карал едни 50 до 100кг допълнително тегло и това още повече ме е карано да внимавам да не прекалявам. Усещането не зависи само от конете, но това е друга тема...![]()
Аз искам да знам, че ползвам максимума от тая кола и не виждам смисъл да разкарвам бензин, който само да разреждам на бензиностанцията. Иначе ни най-малко не ме интересува колко гори и колко се амортизира.
Олег ще знае какво да прави![]()
е той пада ли си по такива екземпляри.....аз със такова до сега не съм се борил....