Бъкет брокера може да прави каквото си иска, да бъдем точни. Ако желае може да не ти изпълни лимита, ако желае може да ти изпълни и на напълно несъществуваща цена. И това е написано в договора, че при спор брокера е този който е прав![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В интерес на истината съм чел единствено най-първия си договор, от преди 7-8 години. И тогава положението бе недвусмислено и в двете ситуации. Няма цена, няма затваряне на позиция, независимо дали е лимит, или стоп! Затваря се на първата цена при отваряне на пазара! Случвало ми се е и лимит да се окаже в гап, и брокера да ми затвори на пазар!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това с изпълнението на поръчка на първата цена на отваряне го видях за първи път в инста-та.При другия ми брокер ( не му пиша името за да не излезе като реклама ) първо гапове се получават много рядко и, ако имам лимит на да речем 30 пипа и цената "подскочи"
независимо по кое време на денонощието поръчката се затваря на първата цена след спирането. Имал съм случаи лимит от 50 пипа да ме затворят на мисля, че беше 70+ . Стоповете най-често ако има рязко движение срещу мен ми ги затваря с до два, три пипса на по-лоша
цена, но това е изключение.
Истината-много е неприятно да те затворят на цена много по-лоша от предвидената от трейдъра. Все пак гаповете се покучават не по причина на трейдъра, а на брокера.
При другия ми брокер мога да си отворя или да си затворя поръчката по всяко време в събота или неделя, само спреда е доста висок, но там не съм на МТ4, не знам дали е от платформата или от брокера
IPTV Телевизия - https://www.youtube.com/watch?v=euMtqdQWcG4
Не зависи нищо и от брокера. Всичко е пазар. Имал съм случай, гап, не затваря на стопа, не затваря на 20% от акаунта, затваря ми на пазарната цена естествено. Но баланса по сметката ми е вече -!! Вярно че и сметката ми бе изтъняла, и играех вече в'банк! С целия акаунт.
Зависи и от брокера.Миналата седмица писах, че на едната платформа имам гап от 180 пипса на евро долар.Нямах сделки, но писах на брокера, защо това е така.Не зависи нищо и от брокера. Всичко е пазар. Имал съм случай, гап, не затваря на стопа, не затваря на 20% от акаунта, затваря ми на пазарната цена естествено. Но баланса по сметката ми е вече -!! Вярно че и сметката ми бе изтъняла, и играех вече в'банк! С целия акаунт.
Обясниха ми, че имало софтуерен проблем и се бил разширил спреда за много кратко време при отварянето на пазара.Попитах какво се случва, ако имаш сделки независимо печеливши или губещи.Отговориха ми, че всички сделки, ако са били с ударени стопове и лимити са анулирани,а дали наистина е било така незнам.
Това вече е частен случай. Вярно че брокерите си позволяват някой не коректни приоми. По принцип твоята плетформа стига само до брокера. Но след уйкенд, когато самия пазар си отвори с гап, не бива да виним само брокера.
Въобще не трябва да се вини брокера...той няма вина, че гапът е 40-50-60 пипса. Това е пазар! А когато между 1.30 и 1.50 няма пазарна цена, няма как брокерът да изпълни поръчка на 1.40. Това е все едно да отиден на тържище, да няма ябълки, но ти да държиш на своето и да искаш, докато не докарат![]()
След като брокера е ответна страна по сделките защо не изпълнява на желаната цена ?Въобще не трябва да се вини брокера...той няма вина, че гапът е 40-50-60 пипса. Това е пазар! А когато между 1.30 и 1.50 няма пазарна цена, няма как брокерът да изпълни поръчка на 1.40. Това е все едно да отиден на тържище, да няма ябълки, но ти да държиш на своето и да искаш, докато не докарат