• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Форекс за начинаещи
    • Въпроси всякакви

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Въпроси всякакви

Затворена тема
    Страница 2 от 113 ПървиПърви Предишно 1 2 3 4 12 52 102 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 11 до 20 от общо 1121
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 17-08-2011 12:34 #11 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Novak
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Novak не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Моля, изберете категория: - Откажи
      Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Аватара на Novak
      Начислени плащания
      18,495.98 USD
      Благодарности
      12 503
      Благодарили са му 34 368 Пъти в
      13 867 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 2
      ip01, azumibg,
      X
      Варчев категорично съм го отхвърлила, засякох доста големи разлики между неговите котировки и котировки на други брокери и сайтове, и доста други неща.
      Стана ми ясно че брокера винаги те цака, въпросът е да е в рамките на приемливото.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Лесно е да печелите пари, без да напускате дома си. Открийте сметка в ИнстаФорекс.

2. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    3. 17-08-2011 12:38 #12 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      greedforsuccess
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      greedforsuccess не е на линия
      Главен дилър
      Не е зададено настроение

greedforsuccess има невероятно излъчване greedforsuccess има невероятно излъчване Аватара на greedforsuccess
      Начислени плащания
      1,436.46 USD
      Благодарности
      63
      Благодарили са му 239 Пъти в
      144 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от Novak Виж мнението
      Варчев категорично съм го отхвърлила, засякох доста големи разлики между неговите котировки и котировки на други брокери и сайтове, и доста други неща.
      Стана ми ясно че брокера винаги те цака, въпросът е да е в рамките на приемливото.
      За реална сметка ли търсиш брокер ?
      От колко време се занимаваш ? Някакви познания имаш ли в трейдинга или тепърва започваш ?
      За удебеленото, зависи и от теб самата, дали ще е приемливо.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

4. Следният потребител изказва благодарност на greedforsuccess за полезния пост:

Novak (17-08-2011)

5. 17-08-2011 13:02 #13 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Novak
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Novak не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Аватара на Novak
      Начислени плащания
      18,495.98 USD
      Благодарности
      12 503
      13 867 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01, azumibg,
      X
      Да за реална сметка
      На демо търгувам от около пет месеца, преди около месец реших да си отворя реална, оттогава пробвах 4 платформи на фирми към които се бях насочила, с презумпцията че няма разлика в демота и реалната на даден брокер. Почти бях отишла да си отворя в делтасток, бях им пробвала и преди демото, като се насочих към тях пак почнах да работя с този акаунт, но пък ми направи впечтление много честото рекотиране.
      Познания в трейдинга зависи от гледната точка, но да още съм доста начиенащ, но мисля че вече ми е време да си отворя реална сметка, това е стъпка, която трябва да се направи, иначе се превръща в компютърна игра.

Благодарности  

Форекс търговията с ИнстаФорекс е изборът на професионалистите. Открийте сметка.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

6. 17-08-2011 13:13 #14 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      greedforsuccess
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Главен дилър
      Не е зададено настроение

greedforsuccess има невероятно излъчване greedforsuccess има невероятно излъчване Аватара на greedforsuccess
      Начислени плащания
      1,436.46 USD
      Благодарности
      63
      144 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от Novak Виж мнението
      Да за реална сметка
      На демо търгувам от около пет месеца, преди около месец реших да си отворя реална, оттогава пробвах 4 платформи на фирми към които се бях насочила, с презумпцията че няма разлика в демота и реалната на даден брокер. Почти бях отишла да си отворя в делтасток, бях им пробвала и преди демото, като се насочих към тях пак почнах да работя с този акаунт, но пък ми направи впечтление много честото рекотиране.
      Познания в трейдинга зависи от гледната точка, но да още съм доста начиенащ, но мисля че вече ми е време да си отворя реална сметка, това е стъпка, която трябва да се направи, иначе се превръща в компютърна игра.
      5 месеца са малко, но добре си се насочила мисля. Добре е да усетиш и на реал какво е. Хубаво е ако имаш положителен отчет за месец поне. Иначе е безсмислено.
      Имаш ли изграден план за действие ?
      Бенча от началото на септември ще си оправят системата, може да се подобрят, както бяха преди 3 години. Тогава бяха най-добрите мт4 в бг. После се развалиха много. Та ще видим. Ако говориш за "експерта не съществува" в бенча, може и наистина да си имала моментен срив в интернет връзката си. Колкото и сделки да съм имал при тях друго освен слипидж не ми се е случвало. Нито бавене, нито рекотиране. Само, че имат големи спредове и голям слипидж. За интрадей просто не са подходящи. Разходите по-сделката излизат огромни. Пробвай **pro от време на време рекотират, но стават. За мт4 брокер се справят значително добре. А пък ако имаш повече пари можеш да пробваш IKON. Светлин Минев ги използва и е доволен. Разгледай ги
      Светлин Минев е този който е написал приложен форекс книгата, както и още две. Дългогодишен търговец е.
      Условията в IKON по негови думи са първокласни.

Благодарности  

Прилични печалби с ИнстаФорекс.

7. 17-08-2011 13:25 #15 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Novak
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Novak не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      18,495.98 USD
      Благодарности
      12 503
      13 867 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01, azumibg,
      X
      Последните два месеца съм на печалба, и мисля че вече просто трябва да направя следващата стъпка- за да видя идните месеци кое накъде е с трейдинга при мен.
      За плана да - смятам да действам така като през последните два месеца, а ако има разлика между демо и реална ще се уча в движение, както предполагам всички правят.Сега си тегля на **pro.
      И моето е малко луда работа решението за реална го взех много бързо и смятам че не греша, и оттам като почнах да се лутам, този ли онзи брокер.

Благодарности  

Купувайте, продавайте, печелете с ИнстаФорекс.

8. 17-08-2011 14:37 #16 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      daniwin
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      daniwin не е на линия
      Централна банка
      Panas

daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите Аватара на daniwin
      Начислени плащания
      8,280.84 USD
      Благодарности
      5 582
      Благодарили са му 15 498 Пъти в
      5 836 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Ако мислиш да депозираш над 500 долара послушай greedforsuccess той е професионалиста тука, ако сумата е по малка най-добре се регистрирай в Оанда, няма рекотиране и слипидж

Благодарности  

Всяка минута много търговци печелят. Присъединете се към нас! Открийте сметка в ИнстаФорекс.

9. 17-08-2011 14:49 #17 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      greedforsuccess
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Главен дилър
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      1,436.46 USD
      Благодарности
      63
      144 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от daniwin Виж мнението
      Ако мислиш да депозираш над 500 долара послушай greedforsuccess той е професионалиста тука, ако сумата е по малка най-добре се регистрирай в Оанда, няма рекотиране и слипидж
      По-добре не, защото не съм имал пряко взимане даване с **pro, но имам двама познати, които ги използват като брокер. И двамата са доволни. Аз мога да дам отзив за бенчмарк и адмирал. За останалите само слухове съм чувал. Затова и я насочих към Светлин и IKON. Зависи от парите, с повече пари, повече удобства. Брокера се избира според нуждите, не нуждите според брокера.

Благодарности  

Увеличете доходите си в партньорство с ИнстаФорекс.

10. 17-08-2011 16:00 #18 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Novak
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Novak не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      18,495.98 USD
      Благодарности
      12 503
      13 867 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01, azumibg,
      X
      Адмирал маркетс не съм ги пробвала, а в оанда така и не си направих регистрация.
      Мисля да започна с 2 000 досега на демо всички сметки си ги отварях с 3 и 5 хиляди.
      А имах и една при Варчев с 50 000 сега си припомних и защо го отсвирих тотално, беше ме хванало безсънието и се бях заровила едно денонощие докарах ги до 63 000, останаха ми три поръчки, която накрая зарязах и си легнах, На другия ден си гледам текущия баланс 38 000 и ордерите ми затворени от брокера. Ако бяха останали щях да съм на печалба, писах си със съпорта, откъде накъде са ми резнали ордерите, така и не получих смислено обяснение.
      2 часа загубих да разглеждам графиките, нямало е начин да изляза на червено, след като са ме резнали имаше още малко загуба и после тренда се беше обърнал според моите предвиждания.
      Търгувам с 10 до 15 процента от капитала, като стигна 30 процента печалба, започвам да търгувам само с печалбата и досега на демо винаги боравех с две или три сметки, като си правех общ баланс на сметките в края на седмицата като затворя всичко.

Благодарности  

Печелете пари бързо чрез търговия, изберете ИнстаФорекс..

11. 17-08-2011 16:33 #19 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      greedforsuccess
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Главен дилър
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      1,436.46 USD
      Благодарности
      63
      144 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Щом ще отваряш с 2К, тогава можеш да използваш IKON или Ducaskopy. Въобще не се занимавай с бъкети и МТ4. Въобще видиш ли МТ4 не се занимавай.
      На IKON условията са много добри, но аз поне не им харесвам платформата, въпреки че ако няма да гледаш графики, то това не те бърка. На Дюкаскопи платформата е много добра. Малко скъпо излизат сделките, като разход, но си преценяш.
      Колко сделки правиш средно за месеца ?
      На IKON говоря за карънекс платформата
      http://ikon**.com/contents/Viking/Viking-9.html Тегли си демото и я пробвай
      Имаш комисионна, която се равнява на 0.1пипс от сделката ти. А спреда е под единица.

http://www.dukascopy.com/ Тук комисионните са много високи и спреда може да е около 0.5 до 1, но като добавиш и комисионна от 1пип+, няма голяма разлика от останалите посредници, А пък при паунд долар и спреда е около 1.5 и комисионната е повече. Така че още по-малко смисъл. Естествено няма да имаш рекотиране и забиване на платформата и разни такива мизерии.

Това е накратко, пробвай тествай, харесай си която искаш и давай напред.
      Условията им си ги пише.
      Последна редакция от greedforsuccess : 17-08-2011 на 16:41
      Благодарности  

ИнстаФорекс - прилична печалба, комфортни условия.

12. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    13. 17-08-2011 18:24 #20 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Novak
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Novak не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      18,495.98 USD
      Благодарности
      12 503
      13 867 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01, azumibg,
      X
      greedforsuccess,ще те послушам донякъде и аз бях достигнала до този извод относно MT4,но имайки предвид че въобще не съм се занимавала с това нито имам хора около мен, които да се занимават все още съм доста неуверена за някои от заключенията, които правя.
      Благодаря на всички отговорили ми бяхте ми много полезни.

Благодарности  

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

Затворена тема
    Страница 2 от 113 ПървиПърви Предишно 1 2 3 4 12 52 102 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Форекс за начинаещи   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти