Незнам,това обяснение нищо не ми говори,но резултатите са очевадни.ЕА-то отваря с минимален обем,но безброй сделки в даден момент и то в 1.00ч.през нощта.Какво може да се очаква от това 50% сигурно зануляване още на първото пускане?
Незнам,това обяснение нищо не ми говори,но резултатите са очевадни.ЕА-то отваря с минимален обем,но безброй сделки в даден момент и то в 1.00ч.през нощта.Какво може да се очаква от това 50% сигурно зануляване още на първото пускане?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
GeorgiRR, то това ЕА е по старо от баба ми бе, знаеш ли откога си е изпяло песента ако искаш го пробвай но резултата е плачевен и аз преди време четох поста на Вероника в другия сайт за хиляди пипсове за една седмица с него и кой все още използва АлигатораВярно, не съм разглеждал сделките. Порових малко. Тя Вероника го е пуснала. Дето бе и в този форум. Ето нейното обяснение:
"Да на реална сметка съм го пуснала с 900 лв.До сега ги е избило доволно.ЕА-то няма смисъл да го качвам защото то е качено.Става дума за ЕА-Алигатор.И не забравйите едно ЕА с тетсва в релно време , не назад.На вас оставям настройките да си ги нагласите.При мен съм го пуснала на 1 , 5 , 15 ,1 час и 4 часа .Кредитно рамо на сметката е 1:500 лота с които върви е минимален."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На някой друг да му се губи връзката със британския сървър на инстата?
Имам интернет,ами даде че няма връзка метатрейдъра
ПП тръгна,незнам къде беше причината,но не е от интернета ми!
ПП2 гледам,че автоматично ме е прехвърлило на друг сървър,дали не влизам в някакъв черен списък?
ПП3 това стана точно 1 минута преди да отвори Ню Йорк,може всеки ден да е така да сменят сървърите,но не съм го забелязал досека.Определено не е приятно да нямаш връзка няколко минути при отварянето на американците![]()
Последна редакция от predator : 10-05-2012 на 14:07
И на мен ми се е случвало но по-скоро сутрин аз съм на европейския сървър !
Но рядко се случва !
Точно там е причината - в твоя интернет-доставчик ! Казусът вече беше дискутиран в друга тема, във връзка с подобен проблем при ** Pro .
И понеже всеки ден се оплаквате от едно и също,по-добре първо си подсигурете свестен нет, пък тогава се правете търговци- милионери или квото е там....
![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
И на мен ми се губи но реших, че защото съм на демо и нямам право да цифкамНа някой друг да му се губи връзката със британския сървър на инстата?
Имам интернет,ами даде че няма връзка метатрейдъра
ПП тръгна,незнам къде беше причината,но не е от интернета ми!
ПП2 гледам,че автоматично ме е прехвърлило на друг сървър,дали не влизам в някакъв черен списък?
ПП3 това стана точно 1 минута преди да отвори Ню Йорк,може всеки ден да е така да сменят сървърите,но не съм го забелязал досека.Определено не е приятно да нямаш връзка няколко минути при отварянето на американците
Пуснах преди малко ...нали се бях амбицирала да тренирам с демо с 80 долара ...
та пуснах и понеже стопа не мога да го целвам още тръгнах да го слагам и връзка, йок ...
затворих, отворих тръгна ...добре, че ми беше хванало посоката, слагам стопа близко обаче,
че с тази сума - няма как и наблюдавам да го местя...да ама тамън да го преместя и
пак пише няма връзка...и ми писна и зарязах...отивам да видя, какво се е случило
и ще са откажа май от инстата ща не ща ...![]()
имам един вапрос за тези които вече имат реални сметки в инста форех коя сметка използвате или коя е по добра Insta.Standard или Insta.Eurica
Последна редакция от Jordan Gunchev : 14-05-2012 на 09:30
Аз съм на Standard. Но съм решил да си отворя и една Eurica. Интересно ми е вместо спред, да ти отдържат някакъв % или комисионна. Но има време до края на месеца. Дизела и на Eurica. И не се закачил случайно там! Някой ден ще го разпитам като пием кафе.
Аз съм с комисионна и ми е по-добре цената една и съща особено при лимити и стопове е по коректно изпълнението
Но всеки си е свикнал!
На петрола е така ,няма спред а само комисионна равняваща се на 3 пипса,на графиката има само една цена .Според мен както е фиксиран спреда на инстата няма никакво сначение да има каква ще е сметката.Дори може би ще е по объркващо,ако си свикнал със спред