Нереалистична е представата за търговията на пазарите, ако преди години е било така, каквото и да купиш печелиш, сега не е. Гледам рекламите на всякакви брокери не само наши, а и чужди, изскачат ти от всякакви сайтове и насаждат една представа колко е лесно и как веднага почваш да печелиш големи суми с един клик на мишката, а знаеш че реалността е малко по-друга.Имиджа, който се насажда, че търгуваш ставаш милионер.
Нереалистично е да очакваш че месеци наред от 100 долара ще правиш 1000 долара всеки месец, това предполага една много рискова търговия, която няма как да не те препъне във времето.
Аз за себе си се убеждавам, че колкото повече научавам, толкова по-малко знам и хич не е просто и хич не е лесно. Да имала съм моменти , в които съм правила по 70-80 процента на ден, но това си е било рисково упражнение от моя страна както и да го погледнеш. Да правила съм го защото съм била сигурна в анализа си, но също така и съм занулява акаунт с такава търговия като съм грешала.
Разликата между печалбата и загубата винаги е един крик на мишката buy or sell
А за твоя приятел съм сигурна, че не е от година две на пазара, щом с една сделка го е направил.
Има трейдъри " on the top", такива, които се справят прилично,други които не се справят, шарено е както навсякъде.За да разбереш, от кои можеш да станеш трябва добре да познаваш себе си.Това не е за хора, които не са свикнали да поемат отговорност и да носят последствията от тая отговорност.