Анке, разбрахме, че се опитваш да манипулираш хората, ама това не го казал Путин https://neverojatno.wordpress.com/2014/12/02/putin/
Анке, разбрахме, че се опитваш да манипулираш хората, ама това не го казал Путин https://neverojatno.wordpress.com/2014/12/02/putin/
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Нима не е прав Путин за нас БЪЛГАРИТЕ................................ ..........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това е обидно, не знак как повечето хора не го проумяват, колкото и да сме изгубили от отношенията си с Русия това не може да се сравни със саможертвата на всички техни войници които са дали живота си за нашата свобода !Путин: „Българите са народ, достоен за презрение.“- Абсолютно и го казвам с дълбоко съжаление, съжаление не към вас , а към всички усилия, които Русия, било то царска, социалистическа или днес демократична, е правила за да помогне за взаимноизгодното сътрудничество и развитие на България. Аз самият не вярвах, че може да се стигне до подобно развитие на нещата, смятах, че сред българите все пак има хора, които ще имат сили и желание да защитят своят национален и регионален интерес, но уви бил съм прекалено наивен. Аз се убедих, че България вече не съществува като държава и което е по-страшно , умира като народ.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако всички имаме твоята злоба и ненавист нямаме никакво бъдеще...................................... .....Анке, разбрахме, че се опитваш да манипулираш хората, ама това не го казал Путин https://neverojatno.wordpress.com/2014/12/02/putin/![]()
Анке, ама той не го е казал или не си разбрала от какъв сайт копираш, хайде стига подценява аудиторията тука във форума
----------
Щоооо, не ти минават номерцата ли, какво те притеснява, че съм посочила сайта от който копираш
Кой го е казал ?................................................. .................................................. ..............Анке, разбрахме, че се опитваш да манипулираш хората, ама това не го казал Путин https://neverojatno.wordpress.com/2014/12/02/putin/
----------
Не ме притеснява нищо, естествено че го копирам да не съм го казала аз.....................................Щоооо, не ти минават номерцата ли, какво те притеснява, че съм посочила сайта от който копираш![]()
Но не го е казал и Путин,...................................
Путин го е казвал това и то не веднъж а и не само той ................
Не!
Цитатът ти е от източник, който вече сме го коментирали тук - някакъв "жаба-нюз" беше...
Това не е вярно и Путин не е казвал такова нещо за нас. На Путин любимото му куче е българско и ако е казвал нещо, то е само съжаление, че не можем да взимаме самостоятелни решения поради липсата на смелост у нашите управници - това беше във връзка с Южен поток.....
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
paininbrain (25-03-2015)