От моите къси нищо не излезе тук![]()
хвана другата посока![]()
От моите къси нищо не излезе тук![]()
хвана другата посока![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Част от тая позиция за нов връх, ако оставиш няма да сбъркаш според мен, ама и стопа не ти го плащам аз така, че ти си преценявашеми тук входа ми е свързан с мувингите виж къде е стрелкичката![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
petar80 (20-03-2015)
а не нищо не оставям аз съм на петминутка ей сега ще излезе вход за къса
на големите фреймове може да има потенциал за нови върхове но да не ставаме алчни![]()
nnikos (20-03-2015)
121.37 като първа зона на съпротива може да го привлече а там се пада и първата зона по ATR
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Със същия успех може да чакаш и 82.
Изобщо не вижда причина да търсим слаб долар и силна йена.
Как точно го виждаш това 112![]()
Всеки си има стил на търговия вааааа
За това ти казвам всеки може да каже че очаква да падне до 116,00 аз пък виждам и преценявам нещата по мой си начин![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
petar80 (20-03-2015)
Spekulanta (20-03-2015)
Блазе ти Пеше .............
За винцето . ама аз снощи по прекалих с Ракията
Българска Троянска отлежала 3-и годишна
И аз приготвих мезето да покажа на Рускинята как ние пием (самагон)
И направих едно (Касапско сирене)![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
petar80 (20-03-2015)