едно лонги и от мене стоп 20 точки лимит 12 020....![]()
едно лонги и от мене стоп 20 точки лимит 12 020....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Местя разбира се
Аз да не съм улав, че да видя 40+ и да чакам да ми удари минусовият стоп
Таргета ми Левскарино е +20. Предпочитам 5 пъти да вляза за по 20, вместо 1 пъти за 100. Защото 100 ги дава супер рядко, а 20 почти всеки път
Фафле, идва ми на ум, че тази дето я мислех, няма да стане![]()
Запасите направих петрола на няма нищо
Какви голеееми игли.
L1914 (18-03-2015)
Наредихте всички стоповете на едно и също място и сега ще отиде нарочно до там .........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На дългия ти Дакс с цел върха направи 30+ в твоята посока, а сега ги върна и за това питаИначе е нормално по-често да дава 20 точки, отколкото 100
![]()
А аз предпочитам една сделка за 100 плюс 4 сделки по +20![]()
![]()
![]()
40 направи
Аз предпочитам и да не работя и да не търгувам, а парите ми сами да си идват, ама още не съм дорасъл дотам
Toва да се трудиш за да имаш пари...а бе нещо не ми се струва както трябва![]()
L1914 (18-03-2015)
Вярно, че направи 40![]()
Като не ти се работи, нито търгува - ставай сутеньор или жиголо![]()
....... навътре си с нещата в тази бизнес сфера
![]()
![]()
Пфууу...днеска само на стопове ми върви
2 на минус...добре, че другите 4 са нулевито не е добре де, ама е по-добре
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много отговорности, а и трябва се занимавам с хора. Това също не е хубаво.
Затова съм решил да ставам трейдърХем да не работя, хем пари да имам
![]()