Колеги , дайте малко инфо , с какъв акаунт човек може да се пробва на дакса що годе безопасно де ...![]()
Колеги , дайте малко инфо , с какъв акаунт човек може да се пробва на дакса що годе безопасно де ...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
L1914 (20-03-2015), Me4oBikov (20-03-2015), toranagasan (20-03-2015)
Една дълга карам аз...с нулев стоп вече и половинката е касирана
И нулевият стоп вече е касиран![]()
Последна редакция от TWizard : 20-03-2015 на 14:14
Математика не си ли учил ???
При стоп от 20 пункта и риск 2%, за да ти струва 1 евро пойтът ти е необходим акаунт от 1 000 евра (20х1х50=1 000)
Стоп 50, риск 2%, пункт 10 евро - акаунтът трябва да ти е 2 500 евра (50х10х50=25 000)
Стоп 40, риск 1%, пункт 5 - необходими са ти 20К евра (40х5х100=20 000)![]()
heptenzelen (20-03-2015)
Браво !
Хвана го връхчето....на двойно прилича ..... ,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Давай DAX-e, покажи им как се скача, как се ............................................![]()
Да благодараим за QE-to че така радва дакса от началото на годината![]()
pfxi (20-03-2015)
Ку бях от Ловеч и най-печелившият трейдър у форомат щях да го скъсам от шортене даксот днескаЯзе обаче съм лаик и пълна ливада у трейдингот та затва дълги от вчера още . 230 поинта у торбътъ, стопа на +90 ... засега.И чакам новите върхове
![]()
[IMG]https://charts.mql5.com/7/325/ger30-m15-vantage-**-uk-2.png[/IMG]
знаеш ли 'кви люляци имат..............Ку бях от Ловеч и най-печелившият трейдър у форомат щях да го скъсам от шортене даксот днескаЯзе обаче съм лаик и пълна ливада у трейдингот та затва дълги от вчера още . 230 поинта у торбътъ, стопа на +90 ... засега.И чакам новите върхове
![]()
[IMG]https://charts.mql5.com/7/325/ger30-m15-vantage-**-uk-2.png[/IMG]и пазарЯ им е супер
![]()