kypa (20-08-2016)
Е па знам ли ги, у моя край "пъпеш" му викаме. Ама Каунь е по-интересно, щот става и за хора.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (20-08-2016)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Жените твърдят, че всички мъже са еднакви. Да, бе!
Тогава нашите национали що не играят като германците?
![]()
kypa (20-08-2016)
Анита Мейзер категорично опровергава старата народна мъдрост, че на който му е грозна жената, му е мирна главата.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
wannabe (20-08-2016), kypa (20-08-2016), toranagasan (20-08-2016), D-12 (10-09-2016)
Французин, англичанин и нюйоркчанин попаднали в плен при човекоядци. Вождът им казал:
- Ще бъдете убити, сготвени и изядени, а после от кожите ви ще
направим кану. Ще ви позволя да изберете как да умрете.
Французинът поискал сабя, извикал „Vive la France" и се намушкал.
Англичанинът поискал пистолет, извикал „Бог да пази кралицата!" и си пръснал мозъка.
Нюйоркчанинът поискал вилица и започнал да се боде по тялото, докато през стотиците дупчици потекла кръв.
- Какво правиш? - попитал го вождът.
Нюйоркчанинът изсумтял:
- Ще имате да взимате с тъпото си кану!
Жена излиза на терасата на панелката и се провиква. НЯМА ЛИ МЪЖЕ В ТОО БЛОК.
отгоеора . КВО ПРЕДЛАГАШ ЗА ПИЕНЕЕ
– Красива ли съм?
– Не!
– Искаш ли да си с мен завинаги?
– Не!
– Ще плачеш ли, ако си тръгна?
– Не!
Тя бе чула достатъчно. Извърна поглед и хукна със стичащи се по бузите сълзи. Той я настигна, хвана ѝ ръката и я погледна дълбоко в очите:
– Също така съм веган.
D-12 (10-09-2016)