================================================== ==
================================================== ==
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Я па тия - http://profit.bg/news/YAponiya-ima-g...id-140337.html
ДеДу къвто е евлив, да вземат Якуза да ме командироват малко при изгряващото слънце да им уредя демографско-психологическия проблем
За 2-3 години ще им изправя очите на нацията. Иначе връткат на корем порнаци(но с това замъгляване на най-важния фрагмент), ама явно маркетинга и разпространението им куца![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Тази неправда, трябва да се оправи! И по конкретно, в буквалният смисъл на думата![]()
![]()
![]()
Последна редакция от mck : 08-07-2015 на 10:03
секушито им куцало......................
.............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това изследване да не са го правили в някои старчески домЯ па тия - http://profit.bg/news/YAponiya-ima-g...id-140337.html
ДеДу къвто е евлив, да вземат Якуза да ме командироват малко при изгряващото слънце да им уредя демографско-психологическия проблем
За 2-3 години ще им изправя очите на нацията. Иначе връткат на корем порнаци(но с това замъгляване на най-важния фрагмент), ама явно маркетинга и разпространението им куца
Аз винаги съм си мислил, че са маняци
п.п. А дебелите американци те колко често го правят![]()
"Вижте кои от Facebook приятелите ви се радват на резултата от референдума в Гърция и си отбележете никога да не им давате пари назаем!"
![]()
kypa (14-08-2016)
Е как бе, американската нация е "най-велика". Дебели, анорексици, черни, амигос, реднеци, IQ=50......те го правят винаги точно толкова, колкото трябва
Във времената на студената война щеше да има лозунг: "Американският секс - най-полезният секс на света!"![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
toranagasan (25-04-2016), kypa (14-08-2016)
Да спасим принцесата
– Змей страховит, дойдох да те победя в честен двубой и да спася принцесата!!!
– Но… аз съм принцесата?!
– Опс… Малко тъпо се получи…
----------
Можете да съблазните мъж, който има вярна жена. Можете да съблазните мъж, който има сексапилна любовница, но не можете да съблазните мъж,
който има шише ракия и точно си е нарязал салатката…
марково возило.................................
[IMG]image upload no size limit[/IMG]
----------
проучване за ГАЗ в морето..........................
[IMG]image hoster[/IMG]
годишнина от сватбата ........(може и за други поводи)..........
[IMG]image hosting[/IMG]