Жена пита мъжа си:
- Какво казва жена след три оргазма?
- Не знам.
- Ами от къде да знаеш!
![]()
![]()
![]()
![]()
Колко брокери са нужни за смяната на една крушка?
Отговор: Двама. Единият да поръча новата, а другият да отнесе първата
на борсата и да я продаде преди CNBC да са съобщили, че е изгоряла.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Две баби си приказват:
– Не случихме на джипи, уж лекува мъжа ми от пневмония, пък той умря от жълтеница.
– А, наш’то джипи от к’вото те лекува, от това си умираш.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
toranagasan (12-09-2016), kypa (12-09-2016), nnikos (18-09-2016), D-12 (29-09-2016), DRA (29-09-2016)
Той: - Истинският мъж трябва поне веднъж в седмицата да не спи в дома си!
Тя: - Аха, за да може друг истински мъж да има къде да изкара нощта...
![]()
![]()
![]()
- Прибирам се и гледам, че жената си сложила еротично бельо, запалила свещи, пуснала разнежваща музика, подава ми един шнур и със сладострастен глас ми казва: "Вържи ме и после прави каквото ти се иска!"
- И ти?
- Завързах я и отидох на мач.
![]()
![]()
![]()
![]()
Червената Шапчица си вървяла из гората. Срещнала Кумчо Вълчо и той казал:
- Сваляй гащите, Червена Шапчице!!!
А тя си помислила:
"Хм, той пък си мисли че ще му станат."
mck. (13-09-2016)
Според статистиката човек ходи по 1500 км на година. Също така друга статистика твърди, че човек изпива по средно 90 литра алкохол на година. Или ако трябва да бъдем обективни, човек харчи по около 6 литра на 100 км.
----------
Двама крадци влезнали в къщата на Бил Гейтс през нощта.
- Нека първо да вземем бижутата! - подшушнал единият.
- Идиот! - разгневил се другият. - Първо място ще му инсталираме Linux!
Аз и още няколко хора /познавам/ не близваме 40 градуса Алк. бира малко 3-4, 5-6 в годината.Също така друга статистика твърди, че човек изпива по средно 90 литра алкохол на година.
----------------------------------------------------------- ---------------- -------------------- ---------------------
Не се радвай на чуждото нещастие, виж, то може да те сполети.
Само собственият житейски път има значение за всеки от нас.
Само собствената справедливост и доброта имат значение за Бога.
kypa (13-09-2016)