Ей сегичка да ми удари лимитчето на 1,05555, ще се огледам как стоят нещата с трендака от дъното и КУПУВАМ без майтап...
Барем днеска изкарах, моем си позволим да купуваме от трендака на една потенциално стартирала корекция....
Но нека стигнем 1,05555 и ще видим![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Предупредих те Бабо Мецо.
Абе, преди малко ми хрумна, търся си работа. Искам да работя във финансов вестник и за списвам финансовата страница на уйкенд. $-5 часа седмично нещо. Интересно ми е да видя редакция отвътре, как се случват нещата. Ако чуете нещо, сетете се за бедния Абс.
Чета им статиите на някакви фуинансови ламерчете и се умопомрачавам Тия хора редактори нямат ли????
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Absa верно имаш твърде много свободно време!!!!)
https://www.youtube.com/watch?v=zBUJztI884M
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Absfresh (16-03-2015)
И кво ? Редактора требе да е финансов аналитик ли, че да разбира ламерчетата за кво пишат ? В тая връзка видях скоро в статия :- Мазда КоролаПредупредих те Бабо Мецо.
Абе, преди малко ми хрумна, търся си работа. Искам да работя във финансов вестник и за списвам финансовата страница на уйкенд. $-5 часа седмично нещо. Интересно ми е да видя редакция отвътре, как се случват нещата. Ако чуете нещо, сетете се за бедния Абс.
Чета им статиите на някакви фуинансови ламерчете и се умопомрачавам Тия хора редактори нямат ли????![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
абе все пак
ония ден чета в инвестора как заплатите в Русия видиш ли били расли с по 10% на месец в продължение на 6 години. Бъркат някакви трилиони с милиони с варени яйца.
В дневник направо като превеждат от ройтерс и се шокираш, някой първи курс в ичс се напъва да разсъждава, после почва да поправя и грешка, поправя грешно, пак поправя, пак грешно, пак грешно, по някое време явно след 30-40 подигравателни коментара идва някой редактори и баста на 75% от статията, оставя там 5 реда.
трябва си редактора да е в час, че иначе ......................................
Как сте агънца???
Е преди около час по Канала даваха фин обзор .... за ДолараПредупредих те Бабо Мецо.
Чета им статиите на някакви фуинансови ламерчете и се умопомрачавам Тия хора редактори нямат ли????)
Тряа да ти кажа, че не ти .... ми и тая легенда Пенмен ....
По-добре би се справил)
)
Че трябва, трябва. Ама от де читави редактори бре? Куцо ио сакато вишу завършва, а читавите бягат. Кот има тва земат за редактори![]()
Аз ще работя БЕЗ пари, за по една стажантка седмично................................
п.с. само жената да не прочете, че ша мъ ъшамари
----------
е аз затуй се инспирирах. .................................................. ...........
Как сте агънца???
Добрю ютрю)
Ставане и СТРОЯВАНЕ!!!
ПРЕБРОЯВАНЕ!!!![]()
alf (17-03-2015)
Добро утро![]()
много сте го върнали еврото с това скъсяване
Успешен ден !
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb