Аз от Алиекспрес поръчах .....
Протектор и гръбче за тИлИфон .... за 20 тина дни дойдоха ..... 1.20 усд + 1.40 усд .... е не мога да разбера как им се връзва фри шипинга бАси)
)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (25-02-2017)
От тях не съм поръчвала. С български пощи съм скарана, картички не ми пристигат, малки колетчета и няколко доставки от сайтове и вече , ако нещо ще минава през тях не поръчвам, предполагам че е до клон на пощите, но това са си мои размисли.
От Али експрес съм поръчвала преди време разни джунджурии - силиконови форми за печене, някакви такива домакински, дойдоха си, читави бяха, но имаше нещо съм забравила до 30лв стойност няма мито, над тези пари има, това чай беше за всички китайски сайтове
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
kypa (25-02-2017)
Алиекспрес е ритейл портала на Али Баба. Самият сайт Али Баба е насочен към търговците на едро повече.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не е баш кът в ебей кът че ли. Доставката не можах да намеря къде я пише колко пари.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
kypa (25-02-2017)
Под цената пише, обикновено free shipping и после в кошницата срещу всяко ти пише, кое колко му е доставката. Едно и също нещо от различни продавачи може да е на различна цена и с различна доставка
Е то туй през Али Експрес, там ясно. От Али Баба директно да се поръчва ми е идеята.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Не съм го пробвала, но предполагам, че е сходно, ако е за техника, мога да питам племениците от години поръчват от някакви сингапурски сайтове всичко и лаптопи и скъпи фатоапарати, но незнам дали има доставка до Бг
----------
Сега го чукнах али баба, ама те на дребно продават ли въобще, а при големите суми има мито и ддс, като с поръчките от американските сайтове
kypa (25-02-2017)
Някои от търговците позволяват и по една бройка да се купи. Въпрос на цена е. Не съм пробвал обаче и не знам дали си струва упражнението.Не съм го пробвала, но предполагам, че е сходно, ако е за техника, мога да питам племениците от години поръчват от някакви сингапурски сайтове всичко и лаптопи и скъпи фатоапарати, но незнам дали има доставка до Бг
----------
Сега го чукнах али баба, ама те на дребно продават ли въобще
kypa (25-02-2017)
kypa (25-02-2017)