Според мене едно от наистина важните неща относно заплатката е да вземаме малко повече пари на калпак от хората покрай нас. Тъй се получава едно усещане за богатство и благосъстояние.
Според мене едно от наистина важните неща относно заплатката е да вземаме малко повече пари на калпак от хората покрай нас. Тъй се получава едно усещане за богатство и благосъстояние.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Аз спрях да се интересувам от доходите на хората, разбрах че няма как в тоя живот да спечеля много пари, и само пари едва ли правят човека личност от ранга на Президент или известен Футболист, Актьор и др.
Заложил съм на това което ми се отдава, красотата - здравето и ''здравия дух в здравото тяло'', това не се постига само с пари, а с правилно с здравословно хранене и спортна активност /домашен фитнес и гимнастика/. Така съм добре дошъл навсякъде, като: в креватите много женски и то повече от колкото ми трябват !
намиране на работа, ако ми се работи !
и нямам никакво притеснение от това да ходя спокойно със скромни дрехи по обществените площи, напротив даже ми е хоби да ми се усмихват често от 14 годишни моми до запазени на 60 г. госпожи.
на човек му трябва готино тяло и отиваща му прическа /не много комерсиална/, а рядко срещана да впечатлява от пръв поглед + здравото тяло и излъчване на висока хигиена, става трепач !!!
ще ви гледат с нескрита завист и подтиснато самочувствие лигави материални същества в коли (хубави) и други.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В съвременния материален свят няма как да постигаш успех само с външен вид и добро излъчване.Аз спрях да се интересувам от доходите на хората, разбрах че няма как в тоя живот да спечеля много пари, и само пари едва ли правят човека личност от ранга на Президент или известен Футболист, Актьор и др.
Заложил съм на това което ми се отдава, красотата - здравето и ''здравия дух в здравото тяло'', това не се постига само с пари, а с правилно с здравословно хранене и спортна активност /домашен фитнес и гимнастика/. Така съм добре дошъл навсякъде, като: в креватите много женски и то повече от колкото ми трябват !
намиране на работа, ако ми се работи !
и нямам никакво притеснение от това да ходя спокойно със скромни дрехи по обществените площи, напротив даже ми е хоби да ми се усмихват често от 14 годишни моми до запазени на 60 г. госпожи.
на човек му трябва готино тяло и отиваща му прическа /не много комерсиална/, а рядко срещана да впечатлява от пръв поглед + здравото тяло и излъчване на висока хигиена, става трепач !!!
ще ви гледат с нескрита завист и подтиснато самочувствие лигави материални същества в коли (хубави) и други.
Повечето моми и госпожи се интересуват и от големината на портфейла ти и възможностите ти да печелиш,
от край време е било така . . . Може да те ползват от време на време за забавление, но не се надявай на нещо по-сериозно,
ако не си доказал, че може да печелиш . . .
lyubo (20-05-2017)
Бе те ку му се радват .....В съвременния материален свят няма как да постигаш успех само с външен вид и добро излъчване.
Повечето моми и госпожи се интересуват и от големината на портфейла ти и възможностите ти да печелиш,
от край време е било така . . . Може да те ползват от време на време за забавление, но не се надявай на нещо по-сериозно,
Кво им пречи и малко да го подпомогнат ТЕ .....
Да се почустват благодетелки)
lyubo (20-05-2017)
за жалост е така,отдавна се загуби смисъл и амбиция в тях самите,за изграждане и просперитет,възпитанието им е таковаВ съвременния материален свят няма как да постигаш успех само с външен вид и добро излъчване.
Аз като скивам някоя готина мома и стане приятно в душата ми, в този миг не ме измъчва въпроса ? ама тя колко пари има ? , каква кола кара ? /при положение че я вижда да ходи с походка на разхождаща се/ и други подобни.Повечето моми и госпожи се интересуват и от големината на портфейла ти
И няма и смисъл от въпроси, защото парите са си нейни или на мама и тате, и никой няма да ми ги даде без да иска нещо в замяна.
Преди ми протичаха лиги от лесен келепир /парите на мама и татко/, но сега не ! не съм корумпиран ! но може само с полу грозна Германка с много милионииии и то някога не сега, не съм корумпиран - самопродажник !![]()
Последна редакция от lyubo : 20-05-2017 на 09:20
е те в повечето случаи не са така,питат се колко пари имаме и наистина обаче са интересни и мъжете които им ги дават и позволяват де
Ами то си има значение материалното състояние, и не само за тях - язе особено преди години материалното състояние почти винаги ми се е отразявало на ергенлъка и предпочитанията.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.