Митниците работят до 17 часа с граждани, на мен ми е на майната си, зад Централна гара, отделно там няма къде да се паркира, само платен паркинг, последния път за една пратка от щатите утепах 5 часа там, оттогава реших че не си заслужава тая емоция
Митниците работят до 17 часа с граждани, на мен ми е на майната си, зад Централна гара, отделно там няма къде да се паркира, само платен паркинг, последния път за една пратка от щатите утепах 5 часа там, оттогава реших че не си заслужава тая емоция
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Аз голяма разправия имах с ДЧЛ. От Китай беше пратката, но с куриерската компания пратена. Те я освободиха от митницата, но аз доста документи извадих, че и нотариално ги заверих. Разправия си е, но... Пустата мания да се пазари не се лекува лесно.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хахаха... ти да беше отишла до там да си я вземеш по-малко време щеше да загубиш сигурно.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И европейските сайтове имат голям диапазон за пазаруване, така че има ли за харче, все ще се намери къде
На мен най-ми е удобно да пазаря от великата Британия, че има наши фирми с техен адрес там дето ти носят стоката за паунд на килограм и не се занимаваш с пощи.
Може и да претърпи промяна схемата след Брекзит обаче.
Какъв превозвач, масово английските сайтове са с безплатна доставка дотук, ако похарчиш 30-40 паунда. Ако ще трябва нещо много да се занимавам , отсвирвам вече.
Нали трябва да ми е удобство онлайн пазаруването, а не да ми къса нервите и да ми отнема време .
Говоря за единични покупки от ебай например. Те понякога са безплатни в Англия, понякога не. След това идват чрез БГ фирмата за около две седмици.
Румен Радев готов да застане на твърда позиция за екоизискванията на Брюксел за ТЕЦ-овете
Прочети повече в Blitz.bg: http://www.blitz.bg/obshtestvo/rumen...ews496726.html
А сега лобито срещу АЕЦ Белене да вземе да се гръмне. Ако ни накарат да затворим ТЕЦ-овете в Марица Изток увисваме като прани гащи без ток. Ще стоим не само на режим на тока, ами ще го плащаме скъпо и прескъпо заради вноса. Тъпаци! Видяхте ли защо ни трябва АЕЦ Белене? Още ли ще врещите срещу нея? Трябва много спешно и бързо да почне доизграждането й и то не с външен инвеститор, а от държавата. Опомнете се бе хора! Връщаме се 100 години назад ако останем без енергийни мощности!
От еbay си бях поръчала преди година...
Цял месец чаках пратката.... даже накрая бях забравила. Като пристигна се чудех за какво ли ми носят това известие![]()
То май зависи какво се поръчва и откъде идва.
И наистина много се чака.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.