Хвани първо една, като я разучиш тогава давай на следващото, платформата все пак е софтуер-средство.
Хвани първо една, като я разучиш тогава давай на следващото, платформата все пак е софтуер-средство.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз ще ти препоръчам да не търгуваш на демо, а да си отвориш центов акаунт с 10-20$ и да търгуваш с истински пари. Мисля, че Инстафорекс предлагат центов акаунт, ако толкова не ти се дават пари има брокери, които дават но депозит бонус - 20-50 долара, които ще ти покажат каква е тръпката да търгуваш с реални пари - демото не ти дава тази възможност. И един съвет като за начинаещ - гледай да не рискуваш повече от 1-2% от парите, които имаш в акаунта си(ако сумата го позволява де) така ще имаш повече време да се научиш и няма да се занулиш първата седмица
Благодаря ти за съвета.имам такава сметка от около месец но спрях да играя защото заради малкия обем на сметката не мога да търгувам почти никой от продуктите на пазарАз ще ти препоръчам да не търгуваш на демо, а да си отвориш центов акаунт с 10-20$ и да търгуваш с истински пари. Мисля, че Инстафорекс предлагат центов акаунт, ако толкова не ти се дават пари има брокери, които дават но депозит бонус - 20-50 долара, които ще ти покажат каква е тръпката да търгуваш с реални пари - демото не ти дава тази възможност. И един съвет като за начинаещ - гледай да не рискуваш повече от 1-2% от парите, които имаш в акаунта си(ако сумата го позволява де) така ще имаш повече време да се научиш и няма да се занулиш първата седмица
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Може ама ще е само гимнастика
на копчетата и на пръстите вярно
ще е риал ама то ще му писне да ги гледа
и я свикне с риала я не. Ще земе да ги профуква като
на демо щото са малко и няма да му пука.
Но демо колкото да научи опциите на платформата. То е ясно че ще работи на МТ4ката. Така че няма какво да се чуди. И след това на центов акаунт.
Саксо-платформата верно е тегава,особено новата й версия. Дори самото й "затваряне" е по-бавно от преди. Но е добре да се ползва за котировки в реално време и хистори,поради факта че има много инструменти. На евро/долар например началото на графиката е от 1973 г. (с преизчислен DEM/USD). Затуй смятам,че е добре да се работи със саксо-цени,пък да се търгува на МТ4 или кой къде е свикнал. Ся тия дето нямат демо ( а то е само за 30 дни) пък искат да я ползват по-дълго време,могат да се регнат едни 200 доларови акаунти в Бенча и да не си ги търгуват,а само да имат подръка платформата. След месец или два могат да си изтеглят обратно и пак да си ползват софта безпроблемно,щото продължават да си с е водят клиенти. Но то тая 'опция' я има всеки бъкет,само дето в масовия случай не си заслужава .....
ПС: А относно новините - ами първоначално вървеше сервиз на DJ,но после го махнаха и почнаха да пускат на БГ с някво дребно закъснение...Не знам сега как е,щото мен новините за тълпата не ме интересуват![]()
![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)