Да, писал съм го. Това е един от начините да си успешен трейдер. Да имаш собствен стил. Спазвам и правила. Но в определени граници. Чудеса не очаквам. Не препоръчвам и сляпото следване на нечия стратегия! Просто е.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
GeorgiRR изключително си прав. Форума е пълен със свободни съчинения. Трябва да отсяваш. Когато се говори за форекс само с думи "работеща стратегия", "много съм доволен" и "то незнам си колко било ясно, чак видимо с просто око", "ами нали ви казах".... веднага без да се заяждаш им искаш да видиш всичките негативни случки покрай тази теория и то не, за да го захапеш, а да ти стане ясно дали проблема е изследван до край и от тук насетне да си направиш извода дали да си инвестираш времето в комуникация. Щото из форумите е пълно със зависими , умаловажаващи загубите и губещи разсъдък от дребните печалбите. Още, то форумното ниво е ясно, затова внимавай с книгите дето са изтипосали някакви нагласени ситуации - такива книги трябва да бъдат изгаряни, защото развиват папагалщината, също и късогледството. Наред със фибуначито има и още друг лаф, още по култов, дето си пълен майтап "Флага махал на обратно" отваряш книгата и отново идеална ситуация ... ами ти гонил ли си флаг, ако си да и си активен трейдър, значи знаеш за какво си говорим... още нещо, много е важно човека срещу тебе да е активен трейдър, може дори да е с малки обеми, но да е активен, дори аз предпочитам да разменям мисли с някой който е на демо, но активно, а не с някой, който гледайки монитора, от време на време, постфактум е маркирал "зависимост" с подобаващото удряне на гъза в тавана .... общо взето крайния резултат е човек пълен с предразсъдъци. Друго, освен да ти пожела ползотворна седмица не се сещам!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
komardji, исках на живо, на реален пазар, ако някай знае нещо да го демонстрира. Единствено сорос постъпи коректно. Щото искам в реално ситуация да избистрим проблема. А не по някакви измислени графики, от преди 20 години, в измислени учебници да си губим времето! Другите ме сдъвкаха, че им губя времето. Имало толкова много "издадена литература". Аз не искам от "издадена литература", да уча измислени неща. За мен си ще го разуча. Но има колеги дето вчера са се гмурнали във форекса. Нека поне за тях да е полезно. От всичко изписано в темата, разбрах само едно. Че никой нищо на разбира от Фибоначи.
RyMu (11-06-2012)
Легализе , не се опитвай да сееш там де не никне !Не е задължително всички да го разбират ...
ако ме разбираш правилно ...
![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
RyMu (11-06-2012)
И защо да го прави? Би ли ми посочил една свястна причина,поради която някой ще седне да показва(доказва) знания и умения? Милион пъти съм споменавал че на тоз пазар колкото си по асоциален,толкова имаш по-големи шансове да успееш! Туй последното,донякъде е и мисъл на Бат Седефчо,с когото имахме търкания по некои търговски въпроси,но по други,психологически,имахм е съвпадения......
Форексът не е нарко-комуна в която са се събрали шепа идиоти да си помагат един-друг,лекувайки се от Завимостта на Неуспеха - в случая......
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
legalize_it
точно така! Само така!Така се прави, било читаво било нечитаво, в тема със заглавие "Фибоначи" .... и тука не идва реч за доказване, а за действие. Олег между другото е направил прекрасна тема.
Останалото са махленски приказки на Шаро и компания
Лек ви ден !
как да отроим сметката си за един ден“ правила и начин на употреба на стратегията
първо отваряме графиката на някой инструмент
ако искаме да бъдем по нежни започваме с питие от балантайнс ако искаме да сме по груби с джони локър аз съм за второто
след като сме изпили 5 питиета отваряме някаква позиция в графиката с 95 процента от капитала
след което си лягаме и като се сабудиме на другия ден и след като изтрезнеем отваряме платформата и затваряме позициите
капитала е отроен и отиваме в бара да го отпразнуваме
ако следвате тези правила стриктно всичко ще е на ред
ето сега и сделките от снощната ботилка джони локър
и не забравяйте да не затваряте позицията докато не се е отроил капитала ако на следващия ден не се е отроил пием още една ботилка и така докато се отрои сто процента тествана с бактестинг![]()