Ще влезеш ли в яхуто, че тука пак ще ни изтрият, а не знам къде да те питам.По няколко ордера са в двойка, ако си ме чел, знаеш че рядко пускам по един ордер.А сега за точност, че на око ги хванах са 459 послъгала съм малко.Не търгувам 10 двойки.
Както и да е, нямам нищо против който му се пише да си ги пише, някой ако нещо го е засърбяло да изпусне парата във форума.Това че не всеки разбира от шеги също ми е ясно, така че от два три дена апелирам, просто малко по спокойно.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мисленето не е топлата вода отново.Ок ти си имаш твой си начин който работи, някой хора просто не спират да търсят и други работещи начини, пък трети даже и откриват друг път да се стопли водата, който може пък да се окаже по ефективен, знае ли човек.
След като по ТВ дават вече филми как да си сглобим ракетен двигател вкъщи, представяш ли си пък къде са отишли учените, сигурно и представа си нямаме.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз не съм против другите начини. Обикновено и аз самият често импровизирам и правя нещата различно от общоприетите методи. Но ако е различно то значи има нужда. Да се търси отговор на нещо вече отговорено има смисъл само ако даденото решение не е достатъчно добро.Мисленето не е топлата вода отново.Ок ти си имаш твой си начин който работи, някой хора просто не спират да търсят и други работещи начини, пък трети даже и откриват друг път да се стопли водата, който може пък да се окаже по ефективен, знае ли човек.
След като по ТВ дават вече филми как да си сглобим ракетен двигател вкъщи, представяш ли си пък къде са отишли учените, сигурно и представа си нямаме.
Това и демонстрирах по-рано. Бързотата и лекотата за вземането на решение. Колкото е по-бързо и с по-малко усилия постигнато то е по-добро в повечето случаи.
Всичко в природата се движи по пътя на най-малкото съпротивление. Да се усложнява нещо което е просто е единствено човешка прищявка.
Да. Остава и платформата да ти позволи. Вчера се измъчих, и направих куп глупости.
Очакваш някой да откликне на неволята ли ?
Едва ли...аз обаче вчера послушах съвета ти ...затворих всички
платформи и грабнах книгите...нали трябва да се учи ...
и какво изпрасках стотици страници, главата компот и
днес и платформата ми бъгава като твоята ...а се бях засилила
да го сефтосам бонуса...ядец...ама карай...ша са опрайм, дет са викаше ...
шаренко да е като фибоначи ...пък...
alba, виж аз какви ги свърших. Че да се посмееш малко.
https://forum.bg/showthread.php?403-...81%D0%B8/page2
И сега си работя и си свиркам! Едно лого на платформата! Айде де! То за заблуда на противника!
А днес пазара е малко тантел марка. При британеца ми се изпълни една позиция. При швейцареца съм добре. А очаквам и при Е/Д две позиции по някое време да се затворят! Инак, скука.
Видях , видях и аз съм в подобна ситуация ...но карай ...alba, виж аз какви ги свърших. Че да се посмееш малко.
https://forum.bg/showthread.php?403-...81%D0%B8/page2
И сега си работя и си свиркам! Едно лого на платформата! Айде де! То за заблуда на противника!
А днес пазара е малко тантел марка. При британеца ми се изпълни една позиция. При швейцареца съм добре. А очаквам и при Е/Д две позиции по някое време да се затворят! Инак, скука.
Колеги има един индикатор ФИБО-КАЛКУЛАТОР -подава ти място за сделка и стоп и три места за таргет,има ли някой който да го е ползвал да даде едно мнение за него.
Специално за Novak.
Относно фибоначи, има много за казване, затова ви казах на теб и kairos да четете директно от извора. Мога да ви дам насоки кое да прочетете, като го прочетете и научите, да споделя още нещо покрай това. I от там нататък чак и да видите всичко това на графиката, и защо се случва именно по този начин и защо работи. Това не може да се опише в един пост.
Аз каквото не съм знаел първо съм търсил информация в гугъл или юху и ако нещо от дадената информация не ми е била ясна, съм питал някой да ми обясни, обаче след като вече съм научил основните неща, не съм карал да ми се обяснява от а и б.
Задай конкретен въпрос, за да получиш конркретен и ясен отговор.