Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не знам дали е случайно (дъното 2440),но практически е непредвидимо за отиграване дори и в едната посока. А ако искаш относително правилно и бързо да сложиш фибо-нивата на фрейм който те интересува,ползвай SAR-a със стандартните му настройки. В случая с картинката ти, диапазонът и фибите са нарисувани коректно !
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
GeorgiRR (27-06-2012)
SPARTе, аз съм от онези ........ тъпи но упорити! За туй искам в реален пазар и реално време да ги видим. А не от някой учебник, нагласени. Така по-лесно ще се разберат от повечето трейдери и съответно научат!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами тогава използвай платформата на Саксобанк или Дукаскопи,които "ловят" пазара и в неделя вечерта. При метатрейдъра има масово липсващи барове именно заради петъчното по-ранно и понеделнишкото по-късно отваряне. Имай предвид,че тия МТ4-дупки изкривяват много картината,особено на дейли и по-големи фреймове,защото грешката от дупките се наслагват напред във времето. И ми е много смешно когато някой вълновик или друг подобен чешит,почне да ми "брои" на МТ-графики или пък да търси пазарни зависимости....В капана на липсващите барове,най-много жертви дават галфоните с експертите като открият "пазарна зависимост" от МТ-хистори и я пуснат през тестера. И двата печеливши варианта са къси клечки
,но те не го осъзнават
ПС : Особено голям е майтапа с МТ4 около Коледа и Нова година - тогава всеки бъкет си работи когато си иска,че дори руснаците си позволяват своеволия дори до 7.01. когато е православната Коледа .
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Да се разбира ли,че всеки ЕА за МТ4 предварително е обречен на провал....?И доколко тези липсващи барове дават отражение на ТА в големите фреймове...?
compos sui
Категорично-ДА! Отговори си сам - ако сънят като физиологично състояние,се извади от общата продължителност на човешкия живот,означава ли ако го "игнорираме", продължителността му ще се вдигне автоматично до 150-200 години? ...При всички случаи отражението е негативно и затова МТ4 е подходяща само за подаване на поръчки,но не и за качествен анализ .Ама те такива бяха и МТ3 и по предишната ** Charts .
Ratetouilli (27-06-2012)
И Саксото и Дюкасито съм ги пробвал на демо. Ще се наложи пак да свалям някоя от тях. Знам че на МТ4та всеки си слага филтри, каквито му изнася. И това деформира цялата картинка. Дори между отделни брокери съм хващал разлика в котировките до 2 пипса. И то не да кажеш, единия изостава или изпреварва другия. Просто единия реже направо върхове и дъна с по няколко тика. Това понякога е решаващо да ти се изпълни някоя позиция.
Извинявайте за аматьорския въпрос,но съм начинаещ.Основно още чета и пробвам д търгувам на демо,та би ли могъл някой да каже накратко за тези платформи-лесно ли се търгува коя е по добра и т.н.
yani88, Като свикнеш е лесно,но като почвах всяка платформа ми се вждше много трудна,поцъкай си на демо и ще им свикнеш.И сега има неща които не знам по платформите и се налага да питам,но се свиква ,не се притеснявай.
МТ4 се поддържа от повечето брокери, доста брокери имат и собствени платформи, като навлезеш в една, после с другите модели по-лесно.