Няма мое, няма твое, разкикерчен Бачо пише точка.![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Само точката да добавя
и резултата 558: 38 !!!
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
REDA (16-03-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз съм вече къс от 1.0603, ще го пробвам за евентуален двоен връх. 100 точки му оставям, че позицията е 1/3, цел ново дъно. Все пак си мисля, че ще видим 1.0640. Но да видим, вече има мегдан за късно.
Как сте агънца???
КинО (16-03-2015), REDA (16-03-2015), INedelchev (16-03-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Стопа е 1.0703. То си пише , Бачо.
Условно го сложих, колкот да има.
Как сте агънца???
резнах го от 1.06144 .......................
ДАВАЙ ДОЛАРЕ!!!!!!!!!!
А добра ви вечер
Абе тоя Драги .... на некво соаре ше говори
Ако нещо излезне --- то ше е тълкование на некои репортер)
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
INedelchev (16-03-2015)