Не олюто ефтино, ам долара скъп......
.................................................. ...........................
Не олюто ефтино, ам долара скъп......
.................................................. ...........................
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
Радвай се, че олюто пада, понеже не ми се мисли какви ще са цените по нашите бензиностанции при цени над 100$ за барел при моментния курс![]()
ПП и белята е прав - много силен долар, но спада на олюто не се дължи само поради силния $
КинО (14-03-2015)
уж пада а по бензиностанциите все така си седи или се покачва цената
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми нали долара скъп.....то затова по нашите бензиностанции не пада.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти да видиш
Пък аз вчера негодувах че кога беше 100% за барел беше 2.50, а сега на 45$ е 2.15
Фафлееее, дъжда не ми попречи да ида на фитнес !
По-рано като ти писах, че в колата не вали, вярно ли казвах, а ?![]()
Пада спрямо долара...... А по нашенско го купуваме с лефчета, дет са половинка евро, а то пък движи към паритет спрямо долара, демек ...... Чудя се как още не е рипнала цената по бензиностанциите двойно нагоре.
Последна редакция от белята : 14-03-2015 на 20:14
Ми то реално е двойно
Олюто е на полвина, че и повече надоле ...
Па както каза Олег цената е кат когат беше 100 доларя ....
Ма еврака 30-40 процента надоле пущината![]()
Ако е повече от полвината надоле, начи трябва и в лефчета да поефтинее...... ама...... в БГ живеем. В Несебър зареждам метан за 1,92 за кг, в Ст.З. - 1,65 за кг....... това са почти 30% разлика
Тук и и за дизела ми направи впечатление разлика та в цените. Две бензиностанции една срещу друга, на Еко дизела 1,85, на Лук оил - 2,25.....................
----------
1.40 метана у Филибето?????? ми то да идвам там да зареждам. Не ми се смята сега, ама май ще съм на далавера![]()