Съгурно се ъпдейтнала новата версия за телефона..... На моя нищо му нямаше
... за езика аз поне не виждам опция за смяна
![]()
Еее те вече две седмици се цъка с новата версия на андроидите....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абе тоя ДАКС (не го следя, и търгувам) само евтиното евро ли го помпи![]()
Че чисто икономически ..... не ми се връзва .....
На БАЛОН ми мяза)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Работата е там, че някои приложения съм ги направила на автоматичен ъпдейт и......отишла е тя.
Но така или иначе трябва да се свиква, тъй като един момент ще спре старата версия....