Ако е сложил екипа впоследствие, нищо чудно
Той и баща ми опява за коленете, но едно време не е имало нито екипи, нито протекции.
Слагали са вестници да борят вятъра![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро!
И аз гледам все още....Всъщност, сега поглеждам...рано е.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Само при еврото, но мисля че казах още тогава.
Даже не съм правила и анализ вчера...сега ще гледам, че нещо се отдадох на мързел.
то и аз. ходих за риба ......................................и чак тази сутрин запалих компа
----------
Силаааа, нема ли да минещ с некоА китка здравяц ................седмицата оочна веч1е