Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
fxg (12-03-2015)
Някой не е спал да мисли как да спасява еврото.Рано го подкара нагоре,ама май му свършва въздуха.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не знам....КУЧИК...много МОЩНО ми са вижда.....гледам ТЪПО в момента, че бях в сервиза...оставах си колата за ремонт на предница
КУЧИК я да та попитам, мое ли да видиш дневния кендъл OPEN дали е по-висок от CLOSE на вчеращния....
Дали няма да са мъчи да прай АУТСАЙД дневен бар изяждащ вчерашния с гапче няколко пипета ? При мене има щото![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Аз, не можах да мигна да го е.ба
ама го измислих и сега яко помпам.
Майтапа на страна, снощи като ме почна един зъб , та нощеска спешно ходих по клиники. И цяла нощ седях на компа и пазарих евра.
----------
Тестваме канала на 0635 и сега пак надолу. Поне аз се оглеждам вече за късо формацийка.Не знам....КУЧИК...много МОЩНО ми са вижда.....гледам ТЪПО в момента, че бях в сервиза...оставах си колата за ремонт на предница
КУЧИК я да та попитам, мое ли да видиш дневния кендъл OPEN дали е по-висок от CLOSE на вчеращния....
Дали няма да са мъчи да прай АУТСАЙД дневен бар изяждащ вчерашния с гапче няколко пипета ? При мене има щото
А ако видя финално напънче до 0645-0652 ще го режа на връх на сляпо со 30-40 точки стоп.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
КинО (12-03-2015)
А дубрутруНеска мощно начало с ново дъно ....
Тва по Епонската сесия .... Ся 150 пипа корекция
Хубуу е да кажат следващото движение поне да хванем цялото![]()
REDA (12-03-2015)
при мене няма гапове....а при твоя вероятно има с половин пип.....и смятам че се дължи на нервността на котировките около клоуза...щото тогава спреда ти от 0,1 става към 3-4....Не знам....КУЧИК...много МОЩНО ми са вижда.....гледам ТЪПО в момента, че бях в сервиза...оставах си колата за ремонт на предница
Дали няма да са мъчи да прай АУТСАЙД дневен бар изяждащ вчерашния с гапче няколко пипета ? При мене има щото![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
РЕДА скъсил е, но се чувства много некомфортно
без "НЕГОВ" модел горе ,,,,,,,,,,,,,,))
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!