MaтИриалиститИиии, до къде го добутахме курсоЯ малко да сменим посоката, към духовното 1.1
![]()
MaтИриалиститИиии, до къде го добутахме курсоЯ малко да сменим посоката, към духовното 1.1
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Skp (11-03-2015)
Това пак си е мечта, но определено не съм съгласна с нея! Понеже е много ислямска, а аз съм християнка - трябва да има за всички, а ние жените се раждаме по-малко на брой от мъжете... Олег, .... няма да го коментирам това от колегиална съзодийност!!! ако е вярно - нещо съм го пропуснала... не може така да мъчите жените да се раздават на по много... или по много на един.... на добра заплата ли ще са барем???
Последна редакция от Eli2356 : 11-03-2015 на 23:37
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Skp (11-03-2015)
Аз нищо не твърдя за себе сиТова само се свършва, защото хората имат въображение и си съчиняват истории за хората и средата около тях. Това е психология
----------
Да да, човек се определя от действията и постиженията си. Иначе намерения, всеки може да има. Но малцина стигат висоти като Хитлер и ПутинГлей сега - момчето е мойта зодия - ние Близнаците обитаваме облаците - милионери, милиардери - секви такива ни се привиждат, даже имаме дързостта да си помислим че и ние ще сме като тях един ден. И да го хокаш и да не го - такава си ни е природата.(и от село, и от столица...) Човек е голям колкото са големи мечтите му все пак...
![]()
Какво да ти кажа. Реда е бил млад, много млад, а Абса не го не го е чел, че май тогава не пишеше, когато от Ситито, ама от баш от там 2009г.. казаха 2015г. 1.00 курс. Реде, спомняш ли си Коко?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тоя ти казах още навремето, че е абсолютно куку... освен че се праи на дон Жуан... не че имам против да се появи някой ден с ценния му форексов талант.... Дано не спря да пишеш, че се сети за липсата му.
----------
Но пък ако няма намерения, няма и да бъдат осъществени. Те са имали големи намерения и големи постижения заради тях. Толкова много хора познавам, за които най-големите им цели са да се наядат, напият и .... третото - много жалка картинка....
Хайде, че и без това съм ядосана на еврото.... както каза Пенчев... крайно време е да си замълча вече!
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Знаеш ли, явно приказката не ви е тръгнала и не ти се е отдала възможност да говорите нормално.
Готин е и си струва да се научи нещо от него...повярвай - има какво
Всъщност въпросът ми беше риторичен.
Знам къде е![]()
Напротив, близо половин година си говорихме нормално. Много забавен индивид наистина... макар че познавам и по-забавни от него. И има какво да се научи от него, освен за силни трендове като сегашните май... дали не фалира някъде около 1,20 човека.. животинчето де.Ми щом знаеш, значи нямаш проблем, радвам се. Мен лично не ми допаднаха прекалено театралните му роли, лицемерието (което лъсва в един момент) и това че се прави на по-велик отколкото е - това са ми личните впечатления. Иначе нямам нищо против него.
Хайде, че имам и по-важни работи от това да обсъждам Фицката... Лека и приятна вечер на всички!![]()
Последна редакция от Eli2356 : 12-03-2015 на 00:29
Усещате ли как вървим към евро/долар/франк - 1/1/1
Намирисва ми на някаква универсалщина. Кой знае какво са се договорили големите педери и не бих се учудил да му ударят едно паритетно крепене +/- 3-4 фигури за няколко годинки. Да изгладят циклите и най-накрая да вкарат разстеж в Европа.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Добрю ютрю
Ставане и СТРОЯВАНЕ!!!
ПРЕБРОЯВАНЕ !!!![]()
PoPEYE (12-03-2015)