wannabe (14-03-2015), Emil Enchev (14-03-2015)
Дам, но тук май не виждам дали има разграничаване между карта въведена като виза (там иска верификация) и обикновено въвеждане на ибан-а на сметката където не иска нищо. Мен ме интересува дали двете неща са едно и също в такъв случай?Ето тук таксите за теглене , за качване , за получаване и изпращане :
https://www.skrill.com/en/personal/fees/
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
таксата една и съща требе да ето туй пет лефа пише, че взема за нашенски превод - туй обикновено стига за бамков трансфер
п.п. те българските визи май малко по-различно от останалия свят се отчитатдемек май не от всяка страна издадена виза може да превеждаш пари по сметката бамковата, ами трябва по визовата система
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не знам, чудно ми е понеже е странно как по единия метод е необходима верификация, а по други просто попълваш номера на сметката, нещо не е доизмислено или...? Иначе не знам какво се отчитат, но обикновено си чакам парите по сума време, сега примерно (не от инстата кокретно) чакам цяла седмица да ми пристигнат в картата пари от пайпал. Вероятно от българска страна е голямото забаване, иначе би било смешно просто.
карта може да се открадне по-леснозарад туй е верификацията
обаче се краде само картата - а не сметката към нея
зарад туй сметката сама по себе си е верификация
![]()
kamenitsa (14-03-2015)
То и други неща струват 10 лв. ама тука за един превод да взимат 6лв. си е много. Ако си държиш сумата дълго време тогава си е малко, но някак си те задължават да държиш голяма сума пари в техния сайт. А и поръчката на скрил карта само докато го натиснеш и ти го издават, нито те питат да потвърдиш или нещо такова.
За визите, някой път при плащане в чужбина и оттук да пратиш пари някой от конкретни картоиздатели не се признават нищо че са виза
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
За сравнение до щатски фючърсен брокер са поне 30$ преводите. Та сметни наистина 6лв много ли са.То и други неща струват 10 лв. ама тука за един превод да взимат 6лв. си е много. Ако си държиш сумата дълго време тогава си е малко, но някак си те задължават да държиш голяма сума пари в техния сайт. А и поръчката на скрил карта само докато го натиснеш и ти го издават, нито те питат да потвърдиш или нещо такова.
Че ако от дадената банка която пращаш не е кореспондент с тази която използва брокера, ще ти начислят още отгоре на тези 30.
Че колко искаш ???То и други неща струват 10 лв. ама тука за един превод да взимат 6лв. си е много. Ако си държиш сумата дълго време тогава си е малко, но някак си те задължават да държиш голяма сума пари в техния сайт. А и поръчката на скрил карта само докато го натиснеш и ти го издават, нито те питат да потвърдиш или нещо такова.Безплатно ли ???
Изобщо не е много.
![]()
Oleg (14-03-2015)
Каменица теб не са ли те глобявали с фиш- колко мислиш е платежното да си платиш глобата, пари по мъниграм ил уестърн юнион явно не си пращал - като видиш таксите лошо ще ти стане
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Emil Enchev (14-03-2015)