Но нали ти казвам преди имаха една инсталационна платформа
Ако ме питаш аз както бях тогава прохождащ в форекс търговията
Ми харесваше . ама сега като търгувам с МТ4 разликата е огромна !!!
Но нали ти казвам преди имаха една инсталационна платформа
Ако ме питаш аз както бях тогава прохождащ в форекс търговията
Ми харесваше . ама сега като търгувам с МТ4 разликата е огромна !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Е то когато не сме наясно с търговията всичко ни е еднакво, но колкото повече влизаме в час толкова повече започваме да правим разликите и да изискваме още и още![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Е при това положение човек имали шанс да си изгради някаква вид стратегия
Или пък ако има вече готова как може да я приложи на такъв вид платформа
А да не говорим има ли въобще шанс да спечели някой друг $$$$$$$$
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Може да използваш друга платформа за да си правиш анализи ,
а там да търгуваш ... хора всякакви и клиенти всякакви![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Аз си правя анализа по индиците на МТ4 в при друг брокер и когато видя вход влизам на трейдърската , защото там възможностите са ограничени, а също и навика е голяма работа![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз така правех когато търгувах при Традера
Сега с тази уеб платформа са за никъде .
Веднъж ми дадоха и те 200 лв от един друг форум
И аз само за отрицателно време спечелих 500 лв
Изтеглих ги с което нямах никакъв проблем с превода![]()
аз а го обичам тоз форекс е силно казано
просто е по добре от много други перспективи![]()
АААААААААА не Пеше аз за да съм честен пред мен си
Мога да кажа че си го обичам Форекс пазара
Даже като гледам котировките на валутните двойки как светът ту в синьо ту в червено
направо мед ми пада на сърцето![]()
petar80 (21-03-2015)
това е добре, и аз имам някви такива стренни чувства
но не ми се иска да го обичам че като станем много близки
почваме да си играем на пр...би другарче![]()