Щот като я занулиш не те боли толкова колкото ако занулиш тази с парите извадени от джобаИначе си напълно прав, че бонусната е по-ценна от реалната - само прибираш, без да вадиш
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Той самия не помни какво казваЩом казваш че си печелил уверено и постоянно значи ти се е получавала търговията, а по каква стратегия или с какъв индикатор няма никакво значение, тук всичко се измерва в пари и печалби, които ти си има - т.е. където е текло, пак ще тече, така че спокойно и уверено трябва да гледаш напредВчера обясняваше , че ходел всяка седмица да внася....днес , че печелел . На кое да вярваме ?
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Имаше и по-фрапиращи случаи наскоро
когато премахнаха бариерата на щвейцарския франк
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
wannabe (09-03-2015)
Може да има проблем с паметта![]()
![]()
Аз на нищо не му вярвам. Може в действителнос да е някаква финансова акула и само във форума да се прави на губещ![]()
![]()
И да се прави на нещо във форума и да не се и в двата случая не е сам със себе си
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Ако знаете каква мадама има в трейдър.бг офиса в литекс тауъра...започнах да давам на късо
Тя ми обяснява какво да натисна че да си сменя от латиница на кирилица, аз я гледам в очите, не в ръцете и след две минути опити да сменя, отивам при нея и пак я питам
После пък не можах да си изляза от пощата
Накрая тръгнахме да излизаме от офиса, не можахме да отворим вратата![]()
С нея ли си излезнал или с някой приятел ???
Веднъж в кафето на ВУЗ-а влезна уникално красива жена иж на абсолютно всички мъже в кафенето почнаха да им текат лигитеДойде на нашата маса да иска "огънче" /запалка/, но всички мъже давахме "заето" 1-2 минути
![]()
![]()
Да бе, шанса с нея
На такава ако не й покажа ключа за Бентлито, хич няма смисъл да си правя каквито и да е опити
Което пък ме мотивира да си купя Бентли
Така, че при правилните комплекси, могат и чудеса да стават хахаха
С един приятел ходихме![]()
Мога да ти покажа, ама ти май си видял вече - даже не ми трябва цяла седмица - за по-малко от два дни се справих без проблем