Сериозно ????
Според мен не е нужно, да те привлича сексуално, за да сте просто приятелиИмам приятелки, които въобще не ме блазнят сексуално
![]()
ПП не трябваше да ми отговаряш за сестра ти![]()
![]()
Сериозно разбира се
Това е на ниво инстинкт.
Тези приятелки за които казваш, ще ти е приятно ли да прекараш часове с някоя от тях да се прибереш да починеш, а след това, тя да ти звънне, че нямала какво да прави и пак да се съберете ?
Щото ако няма това привличане за което ти казвам, то надали и ще ми е приятно и бих го направил.
Колкото е по-красива, толкова ще е по-неприятно щом не ти даваТези приятелки за които казваш, ще ти е приятно ли да прекараш часове с някоя от тях да се прибереш да починеш, а след това, тя да ти звънне, че нямала какво да прави и пак да се съберете ?
Щото ако няма това привличане за което ти казвам, то надали и ще ми е приятно и бих го направил...... нали ти спомена, че само така може да са приятели мъж и жена (когато жената не пуска)
ПП от няколко часа зяпам Дакс-а, а нямам и една сделка![]()
..... мъка, мъка
![]()
Това си е платонична любов, клоняща към връзка
Значи в последствие може да си стане връзка![]()
Тука ситуацията е сложна като на пазара, може да е надолу, може нагоре, а може надолу после нагоре и после на където тръгне.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз пък се чудя Пенмен как ви позволява да му пишете такива работи у темата![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
malivatha66 (09-03-2015)
Още ти се иска от нея значи .................................................. ...
----------
Ако зависеше от него да ни е забил клечки под ноктите вече![]()
Всеки на различно е бил очевидец и си споделя темата дето го вълнува в момента- нали все пак тук е темата за искрено и лично
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
да определено би направил нещо подобноАко зависеше от него да ни е забил клечки под ноктите вечеама все пак трябва да се радва че темите му са най-активни
![]()