Обогатих си речника, не HTC ползвам.................................... ............
Обогатих си речника, не HTC ползвам.................................... ............
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Neo (12-03-2015)
Самсунг имат една иденствено истинско предимство - амоледа, едиствения дисплей който няма "color shift" като го го завървиш малко, има хубаво черно и се гледа по ъгъл доста по-добре. До дразнещите механични бутони и голямата рамка около дисплея не ми пасват определено.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Значи явно не си виждал С6 еджпогледни го мисля че ще ти хареса
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Разгледах го на снимки, не знам дали се продава вече при операторите. На визия изобщо не ми допада, а еджа не виждам каква функционалност може да има? Честно казано бих предпочел да изчакам Г4, там има knock on функциятата която няма да прежаля, софтуерни бутони и изобщо интерфейс, който показва най-много на един екран и позволява най-много настройки. Помня като излезе С5, голям шум беше и накрая нищо...
От април ще се продава , на цена от около 1500 лева за едж и 150 лева по-малко за обикновенияРазгледах го на снимки, не знам дали се продава вече при операторите. На визия изобщо не ми допада, а еджа не виждам каква функционалност може да има? Честно казано бих предпочел да изчакам Г4, там има knock on функциятата която няма да прежаля, софтуерни бутони и изобщо интерфейс, който показва най-много на един екран и позволява най-много настройки. Помня като излезе С5, голям шум беше и накрая нищо...А за С5 самите Самсунг казаха че е провал
![]()
Еми карай си с Нокия 33-10 , на мен си ми е страст мобилните технологииА Китайските боклици не ми ги хвали ,хуявей дето гърми от зарядното , уан плюс уан му се стапя корпуса . Само Ми3 ми харесва.И не е въпрос на марка , а на единствен по рода си
![]()
Аааа хуямивей, си е добро телефончеИмето му е калпаво, но като дизайн, хваща окото...ма то смартфон де, те всичките си приличат
A за единствен по рода си, та те са супер много модели и всичките си приличат, какво му е единственото ?
Ами напиши в гугала Самсунг галакси с6 едж , и намери подобен като негомисля че бая ще се затрудниш