Ами тази логика , дай да не си купуваме печки , телевизори , хладилници , да живеем с остаряла техника защото скоро ще излезе новаНе разбирам твоя тип мислене и никога няма да го разбера.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Според мен и двете се помнят зависи от това колко е голяма печалбата или загубата
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Neo (14-03-2015)
Като си купил хубава техника не може излизането на нов модел да омаловажи качествата на това, което вече имаш. Точно при телефоните последните две години нещата стояха на едно място, купуваш нов модел буквално само защото е нов модел, като технически качества същото нещо.
За телефоните въобще не съм се вкарвала в толкова много мисли да си призная, но на Нео като си му е страст си ги следи, всеки си е маниак на някаква тема
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Майката на половината покупки е имидж не дотолкова реална полза, но пък можем да караме със телевизора с кинескопа, въпроса е че ,като можеш да имаш по-хубаво винаги избираш по хубавото
Колкото повече знаеш и повече опит имаш, толкова по-трудно можеш да си покриеш изискванията, затова в момента просто съм изгубил желание за смяна на телефон и по-лошото, кола.
Най-голямото благо е да си в неведения и да ти липсват критерии![]()
Бялата техника, няма общо с черната. Това е едното.
Другото е че бяла техника, докато не спре да работи, няма логика да се подменя
На един хладилник, работата му е да охлажда и докато го прави, защо ми е да го сменям с нов ?
Ами може да стане шумен, да пожълтее и случайно да видиш нов в технополис с бонус мъжки екстри![]()
А бе 100, това е хладилник, стои в кухнята, кво ми дреме жълт ли е син ли е
Стига ми да знам, че е либхер и е надежден
----------
И къде си видял 50инча кинескоп ?
ТВ-то веднъж на 2-3-4години е редно да се сменя, че картината на старите спрямо новите наистина е доста различна. A телефоните какво ? Единият имал по-светъл екран, пък другият не му се променяли цветовете. Аз досега не съм видял някой да си гледа телефона под ъгълTова е изискване за тв-тата.