Това важи само за бонуси, наистина е по-добре. Ако можеш да търгуваш не ти трябват бонуси, а ако не можеш най-голям шанс имаш само при първата проба![]()
Това важи само за бонуси, наистина е по-добре. Ако можеш да търгуваш не ти трябват бонуси, а ако не можеш най-голям шанс имаш само при първата проба![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Какво е това "колец"? Вероятно говориш за така нареченото явление "автоматично затваряне" или "Stop out"?
Пуснал съм специална тема по случая. Марджин кол или "колец" е нещо съвсем различно. То не е страшно, защото те предупреждава за недостиг на средства и ти предлага да довнесеш.
Хубаво е да се знаят тези неща, ако човек се занимава професионално с форекс.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
може да се издаде сборник с твоите бисери. "нещо"... добре де, не си ли забелязъл след толкова години търговия, че в един момент все нещо се чупи и се обръща посоката. И целта е да сме застраховани/подготвени точно за такива моменти, даже това е най-важната цака, която трябва да се овладее за успеха. Аз за какво мислиш почнах да слагам нулеви или много близките стопове напоследък - точно защото малко или повече потръгнало в мойта посока и изведнъж нещо се чупи за много повече наобратно... може и да не се, но ние трябва да сме подготвени.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
а не нещо си се объркалКакво е това "колец"? Вероятно говориш за така нареченото явление "автоматично затваряне" или "Stop out"?
Пуснал съм специална тема по случая. Марджин кол или "колец" е нещо съвсем различно. То не е страшно, защото те предупреждава за недостиг на средства и ти предлага да довнесеш.
Хубаво е да се знаят тези неща, ако човек се занимава професионално с форекс.аз за това дето се връзва доматито на него
това имах предвид
jivko78 (08-03-2015)
От колеца ли идва лафа ще те отнесе като куцо пиле домат
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Честит празник, Eli2356! Много си права. Но знаеш ли при мен какво става, когато слагам нулеви стопове?може да се издаде сборник с твоите бисери. "нещо"... добре де, не си ли забелязъл след толкова години търговия, че в един момент все нещо се чупи и се обръща посоката. И целта е да сме застраховани/подготвени точно за такива моменти, даже това е най-важната цака, която трябва да се овладее за успеха. Аз за какво мислиш почнах да слагам нулеви или много близките стопове напоследък - точно защото малко или повече потръгнало в мойта посока и изведнъж нещо се чупи за много повече наобратно... може и да не се, но ние трябва да сме подготвени.
Веднъж си водих статистика - от 18 поръчки на 15 ми удари нулевия стоп и спечелих общо 60 долара, а ако нямах стопове печалбата щеше да бъде над 500 долара.
Защото се връща точно до стопа и после се изстрелва в моята посока. Както сама се сещаш това ме вади от релси и в определен момент преставам да слагам стопове, но точно тогава
пазара ме отнася до фалит. Не се оправдавам, но е адски изнервящо за седмица и половина да ти тресне 15 нулеви стопа и да пропуснеш 500 долара потенциална печалба.
Затова съм влизал в конфликти с брокерите. Цената се връща от 50-60, а веднъж дори от 150 пипса, за да ми удари нулевия стоп и то точно до пипс. И се оказва, че само при моя брокер е имало подобен шип.
Звъниш по телефона на брокер, а той ти се подхилва, че от тях нищо не зависело.![]()
аз защо ли си мисля че в по-дълъг период нещата ще се изравнятВеднъж си водих статистика - от 18 поръчки на 15 ми удари нулевия стоп и спечелих общо 60 долара, а ако нямах стопове печалбата щеше да бъде над 500 долара.направи статистика за повече сделки
Нулевия стоп не е просто нулев стоп, а си има параметри и правила за поставянето му, за да работи трябва да се тества обстойно поне няколко години назад.
аз като съм слагал нулев стоп много рядко ми го е достигал стопа![]()
Аз пък, като не слагам стоп - няма какво да ми стигне, ... както Б.Б. (да се свети името Му) казва - да ме подържат за шлифера ...![]()