Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
съюзници да ама те ли са най сигурните се пита няма ли други по сигурни от тях
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бе тия от наште новини хептен са откачили: 20 пъти повториха "супер важната" новина че Харисън Форд бил паднал със самолета му, но случайно не бил се пребил - На кой му пука, защо трябва да ни занимават с глупости - то да беше само този.. то не беше Лейди Гага, Джъстин Бийбър, Даниел Крейг, Джордж Клоуна и какви ли не още не клоуни...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
bobi3x (06-03-2015)
Специално този артист е пич и аз много го харесвам.Бе тия от наште новини хептен са откачили: 20 пъти повториха "супер важната" новина че Харисън Форд бил паднал със самолета му, но случайно не бил се пребил - На кой му пука, защо трябва да ни занимават с глупости - то да беше само този.. то не беше Лейди Гага, Джъстин Бийбър, Даниел Крейг, Джордж Клоуна и какви ли не още не клоуни...
Хубаво, че е добре!
Мен пък въобще не ме интересува даже пич ли е или не, още по-малко добре ли бил или зле. Той интересува ли се аз как съм, дал ли ми е да се повозя със самолетчето му? Откъде накъде да ме интересува как е и какво бил правил? Още малко извънредна новина щяха да пуснат за тая глупост.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
petar (06-03-2015)
Той е един достоен американец, отличен артист и прекрасен човек. Заслужил си е всяко пени.
Добре, че не ти е дал, че каето гледам, нещо дефектно се оказаМен пък въобще не ме интересува даже пич ли е или не, още по-малко добре ли бил или зле. Той интересува ли се аз как съм, дал ли ми е да се повозя със самолетчето му? Откъде накъде да ме интересува как е и какво бил правил? Още малко извънредна новина щяха да пуснат за тая глупост.
Или ти за другото самолетче говориш![]()
Дреме ми на... миглите. Какво му е достойното - та той е само един актьор? Ти нещо особено достойно ли виждаш в актьорството? И парите са си негови и живота му - да си ги праи каквото иска, мен какво ме касаят? Ако иска и 5 пъти да падне - защо трябва да ми го съобщават?.. и да съм принудена да го слушам. Нека си го пишат по сайтовете ако искат - който много примира да узнае биографията му да търси и да чете, а не така да принуждават всички да слушат по новините разни неща за жълтите вестници.
Последна редакция от Eli2356 : 06-03-2015 на 20:10
а ти защо гледаш новини, интелигентна изглеждаш а се водиш по акъла на тия глисти.....Дреме ми на... миглите. И парите са си негови и живота му - да си ги праи каквото иска, мен какво ме касаят? Ако иска и 5 пъти да падне - защо трябва да ми го съобщават?.. и да съм принудена да го слушам. Нека си го пишат по сайтовете ако искат - който много примира да узнае биографията му да търси и да чете, а не така да принуждават всички да слушат неща които не ги интересуват по новините.
Ааа, не - за дефектното говоря, добре че не ми го даде.Другото и да ми го дава не го ща, не е мой тип.
----------
Ми понеже казват и полезни неща понякога - то все отнякъде трябва да се научат. Обаче като почнат да ги мешат с такива работи за жълтите вестници ме изумяват направо! Това да не им е фен-клуб? Ако беше пък умрял, сигурно направо щяха да надминат зрелището за смъртта на Ким Ир Чен по корейската телевизия.