Не страдам от безсъние бе човек ....
Спя си като бебе, че даже и повечко, всъщност по около 8-10 часа...зависи.
Да не хващам бръчки...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нали това ти казвам, че чета през деня или вечер , но не и през ноща...
А знаеш ли , че като четях книги преди форекса , съм чела а по цяла нощ, защото ми е била интересна...
Откакто влезнх тук....край! Нищо не чета друго вече.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Фафле, толкова ли е било безинтересно ежедневието ти, та си търсела утеха в чуждите фантазии ?
Шегувам сезащото по принцип четенето ми е супер досадно и ако не мога да си набавя нужната информация от другаде, само тогава го правя
Тва е същото като да си представям как карам кола, вместо директно да отида и да карам![]()
Неее предпочитах да релксирам с хубава книга, но пък като ми стане интересно не мога да спра, докато не разбера финала.
Инче скука при мен няма. Винаги намирам какво да правя ....
Дакса го гледам и само се блещя. не го играя , но ми е интересн като поакзател. Обикновенно като почне да се чкав аи до 3 месеца и почват положителни новини за немската икономика. Ама сега така да си катери.
Според вас сега след ЕЦБ-то дали ще продължи с тези темпове да катери или ще отпусне малко парата ?
Успех на всички![]()
Дубру Ютру и Успешна седмица....
Язе....все ми се струва,че 11 650 по вероятно е.Ако,ще пропадаме,не го виждам по надолу от 11 450.
Мъ,напоследък тук очилата ми са силно запотени...![]()
намерихте ли му посоката на даксито или още че се мятаме.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....